Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bądź szczęśliwy i uważaj na siebie.

Polecane posty

Gość gość

Nie pozwól byle komu złamać Ci serca. Życzę Ci jak najlepiej i uważaj na siebie. Trzymaj się i powodzenia Kochany. Mnie tu już nie będzie. Nie zobaczysz mnie więcej, ani tutaj, ani na żywo. Odchodzę. Żegnaj na zawsze. Pa.

Gość gość
nie popuszcze c****.nisie na milimetr..

Gość gość
i co zostawisz mnie tutaj bo masz taki kaprys? i tego mam żałować? :)

Gość gość
Pa @

Gość gość
Ja odchodze na zawsze do innego świata. Żegnaj. Pa. Autorka.

Gość gość
czyli gdzie, do kuchni? :D

Gość gość
Nie do kuchni. Domyśl się gdzie....

Gość gość
nie wiem gdzie, jak nie gaz to może do sypialni jak w Jan Serce? :D

Gość gość
Umierasz?

Gość gość
A nie zauważyłeś jak ostatnio od spotkania do spotkania coraz gorzej wygladalam? jak wychudłam i zmizerniałam?

Gość gość
Zostało mi mało czasu, ale Ty masz całe życie przed sobą. Spędź je z kimś kogo kochasz. O mnie już nie myśl. Nie chce, abyś patrzył na to jak umieram. Chcę zapamiętać Cię usmiechnietego. I chcę, abyś Ty zapamiętał mnie uśmiechniętą jeszcze pełną sił i w miarę zdrową. Już nie mam sił walczyć z rakiem i się poddaje. Ale Tobie życzę szczęśliwego i pełnego szczęścia i miłości życia. U boku uroczej, miłej i pełnej oddania i miłości kobiety z którą będziecie się kochać po wsze czasy. Powodzenia i nie myśl już o mnie więcej. Po prostu zapomnij o mnie i to najlepiej jak najszybciej dasz rady :) Pa, trzymaj się :)

Gość gość
Powodzenia i zdrowia życzę.

Gość gość
jak jesteś chora/y to trzeba iść do lekarza a nie pisać po forach anonimowo nie wiadomo po co.

Gość gość
I porównać taki temat z tematem: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/chce-sie-zemscic-na-jednej-suce-p_6779471 Tu dziewczyna kochała i kocha nadal, a tam chłopak nie kochał i nie kocha nadal. Wartość i motywację do związku często można ocenić po sposobie, w jaki się ludzie rozstają, jak się nie umie tego poprawnie rozeznać w trakcie jego trwania. Z egoisty i manipulanta wychodzi wtedy jeszcze większy wredny egoista i manipulant, a po osobie naprawdę kochającej zostaje wrażenie serca podanego na dłoni, bezinteresowności, duży sentyment i smutek, że coś się skończyło.

Gość gość
jak to ty E to ze wzruszeniem przejadę się kiedyś po naszych miejscach i wszędzie będę widział twojego ducha

Gość gość
i tak jak powiedziałaś wydrzerszysz się za brzydkie znicze

Gość gość
tylko ktoś kto nie ma coś teges z głową pisze takie wyzwania na kafe jestem racjonalistką i kieruje się zdrowym rozsądkiem, doświadczeniem życiowym i logika w życiu. nie piszę debilntchórzem wyzwań po kafe. A ty misiek nie zakładaj durnych tematów by mnie przyciągnąć na to forum. masz buzię masz telefon to zadzwoń a nie kreć