Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmienne zachowania faceta

Polecane posty

Gość gość

Co oznacza jeśli facet jednego dnia okazuje kobiecie zainteresowanie, a następnego dnia nie zwraca na nią uwagi? Dzieje się tak od dłuższego czasu, raz potrafi być czarujący, a później zachowuje się jakbym nie istniała. Wydaje mi się, że lepiej dać sobie z nim spokój, ale mimo wszystko nurtuje mnie to jego dziwne zachowanie.

Gość gość
W te dni gdy nie ma zainteresowania oznacza że walił niedawno konia a w inne ma jądra pełne spermy wtedy jest zainteresowany, później popuszcza i znów ma cie gdzieś. Normalne zachowanie mężczyzny.

Gość gość
Nie rozkminiaj, niech sp***tala

Gość gość
14.59- no właśnie. Jeśli serio bys mu się podobała to adorowal by Cie zawsze, dążył by do zacieśnienia znajomości, zaprosilby Cie gdzieś. Jak sie domyslam, nie zaprosił Cie na randkę tylko raz pisze, podrywa a raz olewa? On prowadzi jakąś gre, prawdopodobnie tylko SPRAWDZA czy na niego lecisz, podnosi sobie ego. Teraz gdy bedzie okazywal zainteresowanie olej go, bądź oschla, traktuj go jak zwykłego znajomego. Daj sobie spokoj

Gość gość
Wiecie, mój mąż też tak ma . Tyle lat razem, a nie mogę rozkminić tego mechanizmu :D Jeden dzień całuje mnie po stopach, inny cmoknie, zagada zdawkowo i zajmuje się swoimi sprawami, zeby kolejnego dnia przynosić kwity i czarować uśmiechem. Bez wódki nie rozbierjosz :D

Gość gość
Jeszcze sporo zalezy od tego jaki jest w tych ekstremach.

Gość gość
A ty lala masz zawsze dobry humor, zawsze jesteś miła dla innych i uśmiechnięta? Kobiety to mają nawalone we łbach.