Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o pomyśle przymusowego podwiązywania jajowodów wieloródkom ?

Polecane posty

Gość gość

biedocie patologii ?

Gość gość
biedocie, patologi tak, ale nie tym których stać na wychowanie dużej gromadki dzieci i je kochają.

Gość gość
Czyj to pomysł? W Polsce zakazane jest pozbawianie płodności. Nawet pracownik opieki społecznej widząc biedę i pełno dzieciaków nie może rozmawiać o antykoncepcji? Nie jest to wymysł pisu, żeby było jasne.

Gość gość
Co myślimy ? Myślimy że komuś się dzisiaj baaaaardzo nudzi

Gość gość
Autorko ku twej uciesze wydarzył sie taki przypadek w Polsce. Smutny przypadek ponieważ tam nie było patologii, ani specjalnej biedy. Po prostu matka nie spodobała się jakiejś pani z urzędu

Gość gość
biedocie to winno sie zakazać rozmnażania poprzez sterylizację, na wuj nam w kraju więcej takich niemyślących idiotów

Gość gość
gość dziś Autorko ku twej uciesze wydarzył sie taki przypadek w Polsce. Smutny przypadek ponieważ tam nie było patologii, ani specjalnej biedy. Po prostu matka nie spodobała się jakiejś pani z urzędu mowisz o Wiolettcie Wozny? po pierwsze ta kobieta jest lekko uposledzona i odbierano juz jej 3 dzieci, po drugie ta operacja prawdopodobnie uratowala jej zycie bo kolejnej ciazy by nie przezyla.

Gość gość
A ja slyszalam ze kolejna ciaza moglaby zagrozic zyciu Pani Wioletty.

Gość gość
Przymusowa absolutnie nie. Ale myślę że powinna być taka możliwość na własne życzenie (tudzież opiekuna w przypadku osoby upośledzonej), wiele kobiet u których ciąża zagraża zdrowiu albo tych które są wykorzystywane siłą przez męża mimo 12 dziec***ewnie by skorzystało.

Gość gość
Najpierw obetnijmy przyrodzenie g****icielom potem możemy sterelizowac matki które pozwoliły na g***ty na dzieciach które mają zabrane dzieci i robią sobie następne. A jak ktoś ma nawet 10 żyje odpowiednio dzieci szczęśliwe to niech sobie ma ile chce.

Gość gość
mając 10 dzieci i to jest normalne życie tych dzieci, nie pieprzy bo nie uwierzę. Masz steczkowska jest niezadowolona ze swojego życia jako dziecko bo musiała młodszym rodzeństwem sie opiekować, bo rodzice napieprzyli, że nie dawali sami rady. Dopiero mi dzieciństwo zapieprzać przy rodzeństwu bo rodzice pieprzyli sie jak króliki

Gość gość
Łukomska-Pyżalska ma stadko dzieci i stadko niań do opieki nad nimi... Nie wrzucajmy wszystkich rodzin wielodzietnych do jednego worka.

Gość gość
A ja jestem za sterylizacja na życzenie. nie mogę brać tabletek anty ze względów zdrowotnych, z tych samych względów nie mogę zajść drugi raz w ciążę... I zonk. gdy zapytałam lekarza o możliwość powiązania jajowodow to aż zbladl. na szczęście mój maz poddał się zabiegowi podwiazania nasieniowodow ale wcześniej przez 3 lata żyliśmy oboje w stresie co będzie jeśli zajde (zbliżenia były nie częściej jak 3-4razy w miesiącu, w pewne dni nieplodne, z prezerwatywa plus maz nie kończył we mnie a i tak stres był przez co seks przestał być czymś przyjemnym a zaczął się kojarzyć ze śmiertelnym niebezpieczeństwem...) A gdyby przy cesarce zrobiono z tym porządek to żyła bym dużo lepiej.