Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy też macie wrażenie że ostatnimi czasy kobiety mają większe jaja niż faceci ?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu miałem okazję poznać takiego jednego 22-latka, aż mnie zszokowało że on ma tyle, bo z mężczyzny nie miał w sobie nic. Papierosa w życiu nie zapalił żadnego, alkoholu nie tykał, słowo "k***a" nigdy przez gardło nie miałoby szans mu przejść, do kościoła biegał co tydzień i na każdym kroku manifestował swoją religijność. Na dodatek studiował humanistyczne g****o. Po prostu nie prawiczek, tylko nieskalana dziewica orleańska. A widzę masę dziewczyn 3-4 lata młodszych od niego, jarających faje jak p******e, klących jak zaraza i żadna z nich to żadna blachara tylko piekielnie inteligentne dziewczyny studiujące medycynę, politechniki itd. Chyba feministki jednak odniosły duży sukces.

Gość gość
Nie wiem z jakiej patologii pochodzisz, pewnie dlatego nie odróżniasz kulturalnych ludzi od patoli.

Gość gość
No we wojsku nie byli.Oni nie wiedzą co to.Toteż starsze roczniki mi bardziej imponują.Jak by taki dzieciak do wojska miał pójść to by w majcioski ze strachu popucił.

Gość gość
gość dziś albo zostałby ćpunem i alkoholikiem

Gość prawi 114
ja też nigdy nie paliłem papierosów .. piłem wódke i piwo wódke ostatnio 2 lata temu

Gość prawi 114
a ja uważam ,że facet jak go nazywasz be z ``jaj`` jest dobrym kandydatem na chłopaka dla dziewczyny z jajami Bo ludzie którzy mają te same charaktery sie pozabijają i takie zwiazki baby krzykaczki i agresywnego alkoholika szybko sie rozpadają

Gość gość
Raczej jesteś niedojrzała, a nie on. Ja nie palę, nigdy nie paliłem bo to niezdrowy nawyk i po co się truć? Właśnie to jest hart ducha, że koledzy mówią "no spróbuj" a ty prosto w oczy odmawiasz i masz swoje zdanie. To definiuje mężczyznę, że ma swoje zasady. Nie przeklinam przy kobietach, w ogóle co to za argument na męskość?! Co się dzieje, z tym światem, że ludzie z zasadami są dziwakami. Zawsze się skrzywiałem wewnętrznie, jak widziałem właśnie takie przeklinające, jarające dziewczyny. Kobiecość w wydaniu XXI wieku, to też wywalczyły feministki.

Gość gość
NiedojrzałY , jak coś , jestem facetem i jak świat światem męskość definiowały papierosy, niewyparzony język, naparzanie się i inne takie a kobiecość spokój, pieluchy, gary i dziewictwo przy jednorożcu.

Gość gość
I przecież wyraźnie napisałem że laski o których piszę to nie żadna patola, dresiary, blachary tylko studentki medycyny, politechniki itd.

Gość gość
To może inaczej : nie chodzi mi o palenie papierosów czy przeklinanie bo to w sumie każdy głupi umie, ale o stanowczość, siłę, wygadanie. Opisanego wyżej chłopaka poznałem na jednej wspólnocie religijnej, była tam i dziewczyna która pod względem tych cech zjadłaby go na deser, a była od niego 4 lata młodsza.

Gość gość
To ci powiem tak, przynajmniej nie mam żółtych zębów, kaszlu, a sprincie na setkę bym cię rozłożył:). Trenuje, zdrowo się odżywiam. "ale o stanowczość, siłę, wygadanie." x No to trzeba było tak od razu. To są już cechy które facet powinien mieć. Chłopak pewnie nie miał wzorca męskiego. Niestety mamy z tym problem, że matki wychowują synów, a ojciec jest pantoflem.

Gość gość
chamstwo i skundlenie obyczajów nazywasz posiadaniem jaj? Dla mnie patologia nie ma żadnych jaj ani ambicji bycia kimś odważnym i pożytecznym, takie odpady genetyczne żyjące bez żadnego celu w życiu.

Gość Au to r tematu
No ten chłopak nie miał tego pod żadnym pozorem. Większe "jaja" od niego miało 90 % kobiet jakie znałem jak i młodsi od niego o 10 lat chłopcy. On miał wszystkie cechy słodkiej dziewicy z książek Jane Austen, nawet gdyby był kobietą to by wszyscy się krzywili że jest miękką cipką. Jednak prawdziwy zonk nadszedł gdy zacząłem go porównywać z dziewczynami które znałem, nieraz znacznie młodszymi od niego. Praktycznie wszystkie laski jakie znałem miały od niego większe jaja, ale w porównaniu z co po niektórymi to wyglądało wręcz karykaturalnie i jak jakaś antyfeministyczna reklama raczej a nie rzeczywiści ludzie.

Gość gość
gość 15:01 ile razy mam powtarzać że te laski to nie były blachary z dyskotek, tylko studentki akademii medycznych i politechnik !!!!!!!!!!!

Gość gość
ja jestem taki sam jak ten chłopak którego opisałeś no ale ja nie miałem ojca więc jestem usprawiedliwiony :)

Gość gość
Bad girl takich lubia ?