Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nadal nie mogę uwierzyć że ludzie uprawiają seks

Polecane posty

Gość gość

Przecież to ohydne!

Gość gość
Robienie kupy jest gorsze.

Gość gość
To nie ma normalnych na tym świecie.

Gość gość
Dziewięćdziesiąt dwa jesteś pedałem więc się zamknij i nie wypowiadaj na temat o ktorym nie masz zielonego pojęcia

Gość gość
Dlaczego ma się nie wypowiadać ? Pojęcie o seksie to ma każdy głupek, wystarczy, ze weźmie podstawową książkę od biologii i będzie wiedział co to jest seks i do czego służy. A praktyka to już inna sprawa, podobnie jak z narkotykami.

Gość gość
Seks bez tej chemii jest bezsensowny, ale gdy od pierwszego spojrzenia poczyjesz z kims tak obezwladniajaca chemie, to bedziesz chciala sie z nim wymieszac, to bedzie silniejsze od rozsadku. Wtedy to ma sens, nie brzydzi slina, nic, chcesz tylko wszystkiego, co ma ta osoba, calego ciala, duszy. Takie zesoolenie. Rzadko sie zdarza cos takiego, przewaznie nie ma takiej silnej chemii, a najgorsze jest to, ze kobiety staja sie naczyniami, w ktore spuszcza sie facet, bez namietnosci, jak pojscie do toalety. Wtedy jest to obrzydliwe. I ten caly nacisk ze seks musi byc niemal codziennie, bo inaczej ze zwiazkiem cos nie tak.

Gość gość
lubię gwałcić młode kobiety spuszczać się na nie kiedy płaczą i się boją to mnie tak podnieca was też zgwałce