Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trusted shops gwarancja konsumenta wapteka

Polecane posty

Gość gość

Witam zlozylam zamowienie na stronie wapteka i na koncu pojawilo mi sie okienko o tresci zabezpiecz wysylke do 10tys zl bezplatnie trusted shops. Czy teraz bede musiala im za cos dodatkowo placic? Otrzymalam maila o tresci trusted shops basic jest bezplatny dziekujemy za rejestracje. Dziekujemy ze zdecydowales sie na zabezpieczenie swojego zamowienia i skorzystanue z gwarancji Trusted shops gwarancja jest bezplatna . Prosimy o aktywowanie konta. Czy mam sie bac ze beda mnie teraz nekac wiadomosciami i zechca kiedys pieniedzy za ta usluge?

Gość gość
Up blagam o odpowiedz jestem przerazona

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość Zespół Trusted Shops
Szanowna Pani, informujemy, że nie poniesie Pani żadnych dodatkowych kosztów gwarancji ani teraz, ani w przyszłości. Dla bezpieczeństwa konsumentów w sieci certyfikujemy e-sklepy, sprawdzając czy sklep przestrzega Pani praw oraz udostępniamy gwarancję zwrotu pieniędzy. Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do korzystania ze sklepów internetowych z gwarancją Trusted Shops. Gdyby miała Pani wątpliwości zawsze może się z Pani z nami skontaktować pod numerem telefonu 22 462 64 03 lub adrese mailowym members@trustedshops.pl. Zespół Trusted Shops