Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz prawko

pomóżcie mi w zakupie auta

Polecane posty

Gość mam juz prawko

przymierzam się do zakupu swojego pierwszego auta,nie mam więcej niż 4000 zł. I tak mi się marzy,żeby klimatyzacja była,i wspomagaie kierownicy ,i ABS i poduszki dla mnie i pasazera. i żeby ruda sie nie czepiała i żeby wygląd to miało jaki taki,żeby za OC nie zabulić na dzień dobry 2,5 tys. Podeślecie jakies linki z ciekawymi ofertami? albo konkretny model i rocznik?

Gość gość
prawik ale to nie ma wspomagania ani klimy,jezdziłam takim cinquencento z 95 ,to kuzwa jest dramat jakiś,sztywne to,nie zwrotne ani trochę,lusterko wew na nosie,w bocznych nic nie widać takie to miniaturowe.Nie,nie,nie ,tico i cc odpada. No może matiz ewentualnie ale czy to klime ma?

Gość gość
Yugo koral.

Gość gość
no ludzie,pomóżcie :( yugo fajne śmieszne takie małe autko,ale tez bez klimy i wspomagania ,a ja chce dojezdzac do pracy 60 km w jedną stronę,w zimie ,w lecie,stad klima i wspomaganie są niezbędne.Ten ABS to jeszcze bym odpuściła. Pomózcie bo nawet nie mam kogo spytać ze znajomych bo albo mają auta po minimum 20 tys ,albo nie mają jeszcze prawa jazdy . jedna koleżanka z pracy jezdzi infinity i nawet nie wie jaki to ma silnik i ile pali