Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mojego dziecka Mnie NISZCZY!!

Polecane posty

Gość gość

Wychowuje sama corke bo ojciec dziecka mnie zostawil. Mala ma 3,5 roku. Ojciec przyjezdza 3 razy w tygodniu po 3,4 godziny. Problem w tym ze wcale ze mna nie wspolpracuje. Staram sie ja dobrze wychowywac, wpajac zasady . a on przyjezdza i na wszystko dziecku pozwala nie zwraca uwagi na moje zdanie. Chce byc dobrym tata ,boi sie narazic i nie zabrania niczego.Przyjezdza i po prostu tylko sie z nia wyglupia. Kiedy ida gdzies dalej na inny plac zabaw to zabiera ze soba nasze dziecko i inne dzieci z podworka 6 i 9 letnie i idzie ze wszystkimi. Corka obserwuje starszych i juz widze ze pluje i robi inne rzeczy. Np wczoraj bylam z nia w poludnie na dworzu , mala sie nie sluchala wybiegala na ulice, lapalam za reke i tlumaczylym ale nadal wybiegalam wiec wrocilam do domu i dalam kare ze dzis juz nie wyjdzie na dwor. Pozniej przyjechal ojciec dziecka powiedzialam mu o wszystkim i poszlam do sklepu ale jak wrocilam juz ich nie bylo. Wyszedl z nia na dwor..i jak dziecko ma mnie sluchac jak ojciec nie szanuje mojego zdania.. Porozmawialam z nim pozniej powiedzial ze on nie bedzie surowy jak przyjezdza tylko 3 razy w tygodniu na kilka godzin. Inna sytuacja z dentysta corka miala isc 1 raz wiev jej tlumaczylam, pokazywalam filmiki a on przyjechal i powiedzial ze bedzie ja bolalo i popsul wszystko jednym zdaniem. Co mam robic.. Dziecko juz widze mnie nie slucha wie ze i tak tata pozwala i nie wiem co dalej;( pozwala jej po sobie chodzic po plecach, brzuchu , skakacze po nim a on sie cieszy tylko potem probuje po mnie skakac i po mojej mamie ktora jest po dwoch operacjach brzucha;/

Gość gość
Powiedz facetowi, ze w twoim domu panują twoje zasady i albo się dostosuje albo będzie widywał córkę w obecności kuratora sądowego.

Gość gość
Wytłumacz dziecku, że tata m chorą głowę i trzeba ją wyleczyć. Jak przyjdzie ojciec daj dziecku patelnię, albo młotek i powiedz, żeby znienacka, od tyło walnęło walnęło ojca w łeb.

Gość gość
10.35 Umieram ze śmiechu, zobaczyłam tą akcję oczyma wyobraźni.

Gość gość
Idz do sadu

Gość Princessinthesky
Przestań się czepiać o głupoty, ty jesteś matką i wychowujesz wg swoich zasad, a on ojcem. Wiadomo że dzieci inaczej się bawią z ojcem, a inaczej z matką i to jest dobre i potrzebne. Ojciec nie jest twoją pacynką.