Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia888

obsesyjna zazdrość

Polecane posty

Hej, chciałabym przedstawić mój problem, który dotyczy zazdrości. Kiedy mój partner pisze z innymi dziewczynami i są to dziewczyny bez partnera to zaczynam się nieco gotować. Ostatnio dopuściłam się czegoś okropnego. Zajrzałam do Jego telefonu. Konwersacja z dziewczyną, o którą jestem wyjątkowo zazdrosna była pusta… a wiem, że z Nią pisał czasami, bo sam mi o tym powiedział i że są to rozmowy typu „jak tam po imprezie” i jakieś głupoty. Odnosząc się do jakiejś tam sytuacji zapytałam czy wie jak się usuwa wiadomości na fejsie, odpowiedział, że tak i zapytałam luźno czy kiedyś to zrobił, odpisał że tak, jak z kumplami pisał (pewnie jakieś złe rzeczy :P ) i że zdarza się też że same mu znikają wiadomości. Że nasza wspólna konwersacja też mu kiedyś się wyczyściła. No i dręczące mnie pytanie; czy konwersacja z tą dziewczyną sama znikła czy może usunął ją, żebym nigdy jej nie zobaczyła..? Dręczy mnie to pytanie i nie wiem czy mam w tym rację czy po prostu mam obsesję jakąś i powinnam wyluzować? Po tej rozmowie raczej nie sprawiał wrażenia, żeby domyślił się, że grzebałam Mu w tel. Znam Go trochę i wiem, że powiedziałby mi gdyby coś podejrzewał. Gdy byłam młodsza moja mama zdradzała mojego tatę, ja to wszystko widziałam. Nie wiem czy to też nie ma wpływu na moją panikę. Z moim partnerem, zanim zaczęliśmy być razem, kumplowaliśmy się przez 5 lat, znam Go dość dobrze. Nigdy nie ciągnęło Go do dziewczyn, nie był typem podrywacza, miał dobry kontakt z koleżankami po prostu, ale nie nadużywał tego. Ma swoje wady, ale o zdradę bym Go nie podejrzewała nigdy, ja już znajduję problem w tym jak tylko pisze..o pierdołach z inną. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jestem zwyczajnie zazdrosna nawet gdy poświęci nieco uwagi innej dziewczynie. Wiem, że to może zniszczyć nasz związek i samą mnie.. nie chcę tego.

Gość gość
Wiadomosci na FB nie znikaja same

Czytałam na forum i zdarzyło się, że niektórym osobom zniknęły.

Gość gość
Aha, na pewno twojemu facetowi te pisane z innymi kobietami ;) Ale jak wolisz

Gość gość
Usunął ta rozmowę z koleżanką bo widać miał cos do ukrycia...nie bądź naiwna.

Gość gość
Odpuść sobie zazdrość ona zniszczy każde uczucie a i jasnowidzów czyli tych co to już wiedzą, ze pisał i zdradzał tez se możesz darować :)