Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o odwołaniu festiwalu w Opolu?

Polecane posty

Gość gość

Jedni mówią telewizja niedobra, inni prezydent Opola niedobry, inni, że artyści błaznują. Już całkiem nie wiem, co o tym myśleć. Głupio jakoś...

Gość gość
kurski kłamie i robi szopkę oskarżając Opole. Zapomina o tym od czego się zaczęło. Od tego, że miała śpiewać tam Kayah (z Marylą Rodowicz). Kurski nie zgodził się na występ Kayah, dlatego bo w tamtym roku brała udział w marszu KOD-u. Maryla miała więc grać na początku bez Kayah, ale w końcu stwierdziła, że ją chce i postarała się o przywrócenie Kayah. Jednak ta ostatnia już nie chciała - i bardzo dobrze, ja też bym odmówiła. Muzyka zawsze była ponad podziałami, a tu ją skreślono i jej występ za poglądy. Gdy Kayah zrezygnowała, to zrezygnowało ponad 20 innych gwiazd solidarnie no i sama Maryla. Nikt nie chciał brał udziału w tej szopce, że ktoś nie może występować bo ma takie poglady, a nie inne. Zrobiła się taka afera, że prezydent Opola wypowiedział telewizji polskiej umowę I BARDZO DOBRZE. Teraz kurski szuka innego miasta i innych artystów. W końcu znajdzie, ale nie rozumiem jego oburzenia, że to niby miasto Opole zawiniło. Bożesz Ty mój.... Wcześniej występowało wielu artystów niezależnie od pogladów, teraz jak widać nie możesz mieć innego poglądu niż pan kurski, bo zakaże wstępu gdziekolwiek. To jakaś masakra co ten człowiek wyprawia :(

Gość gość
szopka śmieszna i żałosna choć tak naprawdę mam to gdzieś, bo i tak od lat nie oglądam. Ten festiwal skończył się na początku lat 90-tych; potem to już dno

Gość gość
Up

Gość gość
Ci artyści są mi obojętni jak zeszłoroczny śnieg

Gość gość
Tak

Gość gość
Brawo dla Opola i prezydenta. Nie wiem czemu kurski mówi takie rzeczy w telewizji, to wszystko jest nieprawda. Nie można wyrzucać kogoś z występu za to, że ma takie poglądy, które się komuś nie podobają. Opole to muzyka, śpiew i taniec, a nie relacje ze sceny kto ma jakie poglądy. Mądrego prezydenta mają w Opolu.

Gość gość
Kurwizja po tyłku dostała, cieszy mnie to już tych pisowskich programów nie mogę słuchać, odbiornik telewizyjny na stałe odłączyłam

Gość gość
Zadnych kodziarzy na festiwalach!

Gość gość
Up

Gość gość
Up