Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta wymaga niewiarygodnie przystojnego faceta który zachwyca każdą

Polecane posty

Gość gość

kobietę

Gość gość
Mieszkam w dużym wojewódzkim miescie i nie widuje takich przystojniakow na ulicach, a gdzie ty autor widujesz takie ciacha,

Gość gość
Ja nie patrzę na takich kolesi bo sa dla mnie jak manekiny - nieżywe. Tacy kolesie lecą na modelki a mi do takiej daleko wiec siła rzeczy nie zwracam na nich uwagi

Gość gość
gość dziś na południu panienko to chyba dla ciebie przystojniak to przecietniak bądź brzydal? zgadłem?

Gość gość
gość dziś oj biegacie za takimi

Kupa bywa najpiękniejsza. Nie sterylizujmy się głupotą mediów. Ładne to coś co nam się podoba, a piękne to coś na co trzeba coś wydać... ale do końca w ogóle się to nie opłaca ;) Najważniejsze jeste dobre... z tym musimy żyć każdego dnia - przecież!

Gość gość
Do 20:45 to skąd wiesz że istnieją tacy przystojni faceci

Gość gość
Wrodzony zespół niedoboru jodu (dawniej kretynizm lub matołectwo) – termin oznaczający niedorozwój umysłowy ciężkiego stopnia powstały w wyniku wrodzonej pierwotnej niedoczynności tarczycy. Niegdyś choroba ta była bardzo często spotykana wśród ludności zamieszkałej w rejonach górskich. W niektórych wioskach ponad połowa populacji dotknięta była tą przypadłością. W latach 60. XIX wieku Rudolf Virchow udowodnił, że przyczyną choroby jest uszkodzenie tarczycy. W 1922 stwierdzono zależność częstości występowania owego zespołu od zawartości jodu w glebie. Światowa Organizacja Zdrowia zaleca stosowanie obficie jodowanej soli w miejscach, w których występuje niedobór tego pierwiastka

Gość gość
gość dziś częściej widze przystojniaka z nieciekawą z urody dziewczyną :(

Gość gość
Ale jak to "biegamy" za nimi?? Ze co jak idzie jakiś śliczny Henryczek ulica to my zakasamy kiecki i biegniemy za nim? Jeszcze nigdy nie biegłam za żadnym chłopem. No chyba ze w dzieciństwie podczas gry w berka albo cos..

Gość Olga 19
Dlaczego zakładasz te same tematy. W dodatku nie mające nic wspólnego z prawdą?.

Gość gość
Biegacie za nim i próbujecie go wyrwać albo wydajecie zwierzęce odgłosy jak widzicie ciacho.

Gość gość
Taaa biegamy.. zawsze chodzę w adidasach i dresach bo wtedy za chłopem biega sie łatwiej i majty sie w tyłek nie wrzynają podczas biegu. Troche takie bieganie meczy bo jak sie człowiek zasapie.. zwłaszcza jak ujrzę jakiegos kudłatego w długich piórach i facjacie odpowiednio mocno europejskiej. Bo ja lubie takie bardzo europejskie typy urody. Im bardziej facet jest "zwyczajny" i "typowy" z urody tym barzej mi sie podoba. Żadnych banderasow ani dzordzow klunejow ino cos w rodzaju mysi kolor włosów, szaro bure oczy, twarz zeby był podobny do Marcina T. Wtedy ścigam takiego przez wieś coby mi nie uciekł.

mi wystarczy niewiarygodnie przystojny facet z cudownym wnętrzem, który zachwyci MNIE - na co mi taki, który zachwyci każdą, wolę mieć go dla siebie