Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeśli dziewczyna nie chce się całować z języczkiem?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy właściwie całkiem świeżą parką, lubimy swoją bliskość i całowanie. Problem jednak w tym, że całowanie zwykle polega na zwykłym buzi-buzi, rzadko kiedy całujemy się po francusku jakby tego nie chciała. Kiedy się już całujemy (minutę, dwie) to kiedy chcę subtelnie wepchnąć język ona nie otwiera ust, a kiedy się już całujemy po francusku to jakoś szczerze mówiąc średnio jej to wychodzi. Ja sam nie mam jakiegoś ogromnego doświadczenia w całowaniu się, ale na Boga, już nawet ja mam więcej fantazji pod tym względem i mówiąc nieskromnie jakoś subtelniej operuję językiem niż ona. :D Mimo że była w dość długim związku przede mną to jakoś całowanie z nią przypomina gdybym się całował z małolatą, która jeszcze mało co wie. Od razu mówię, przed naszymi spotkaniami ZAWSZE DOKŁADNIE MYJĘ ZĘBY I PŁUCZĘ JAMĘ USTNĄ, więc głupie dogryzki w stylu "śmierdzi ci z japy" tu nie pasują. Jaka może być przyczyna tego, że dziewczyna nie chce się całować z języczkiem? Mamy po 20 lat. :/

Gość gość
Reaktywuję temat. Ktoś jeszcze również uważa, że tym powodem mogło być po prostu to, że nie lubi się całować z języczkiem i tyle?

Gość mereded
Może nie lubi w ogóle, może nie lubi jak Ty to robisz, a może się wstydzi, bo jej jakoś nie wychodzi. Różne powody mogą być.