Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietom imponuje zły mężczyzna ale mężczyznom nie imponuje zła kobieta

Polecane posty

Gość gość

tak jest i będzie a złe kobiety nikt was nie lubi i nie kocha my kochamy dobre kobiety

Gość gość
a czemu nie kochacie zlych ??

Gość gość
bo kobieta która pali i jest wulgarna to nie materiał na żone

Gość gość
Pff co za głupota,nie jeden brał złośnicę do ołtarza :P Polacy mają podwójne standardy widzę ...

Gość gość
taka prawda co piszę bo złe kobiety nie imponują mężczyznom

Gość gość
złe kobiety nie imponują mężczyznom

Gość gość
Że brał złośnice to mogę się zgodzić ale ze przed ołtarz to nie. No chyba że się dobrze kamuflowala.

Gość Kaspersky
To po prostu wynika z charakteru. Faceci uwielbiają kobiety, które mało planują i są spontaniczne.

Gość Kaspersky
gość dziś Że brał złośnice to mogę się zgodzić ale ze przed ołtarz to nie. No chyba że się dobrze kamuflowala. XXX A ja wierzę bo nie każdy mężczyzna chcę cnotkę i nudziarę ;)

Gość gość
zołzy nigdy nie przejmują się tym, co inni ludzie mówią i myślą na ich temat i tego względu nie strzelają fochów i nie obrażają się o byle co. ożeniłbym się nawet z najgorszą szmatą gdybym ją kochał,a porządnickie suki niech idą gdzie indziej bo to w**********e chwalić kogoś za to jak by to był wyczyn że nikogo nie miał

Gość Kaspersky
gość dziś zołzy nigdy nie przejmują się tym, co inni ludzie mówią i myślą na ich temat i tego względu nie strzelają fochów i nie obrażają się o byle co. ożeniłbym się nawet z najgorszą szmatą gdybym ją kochał,a porządnickie suki niech idą gdzie indziej bo to w**********e chwalić kogoś za to jak by to był wyczyn że nikogo nie miał XXX No chwalą jakie to one nie są dobre kobiety.Przykro że polacy mają zakodowane źle w głowie.Jestem Polakiem ale nie bawię się uczuciami innych kobiet i nie rapuję jakie to kobiety są złe itd.Nie dziwota że spierrrdalają do uchodźców :d

Gość gość
Żal mi takich ludzi co mówią że kobiecie imponuję zły mężczyzna a zła kobieta nie imponuję mężczyźnie pic na wodę.Często wsumie tak jest ale na odwrót też się zdarzało on dobry i porządny ona szalona imprezowiczka :)

Gość gość

Gość gość
kobietom imponuje zły mężczyzna ale mężczyznom nie imponuje zła kobieta taka prawda debile i tyle mogę wam powiedzieć

Gość gość

Gość gość
Mężczyźni lubia złe kobiety

Gość gośćdalia
I to bardzo lubia zle kobiety,zone to do garow!a te zle,wyrachowane,wygladajace jak prostytutki sa dla facetow najlepsze ubostwiane przez facetow

Gość gość
uwaga -DE_IL OD DZIEWIC

Gość gość
a który sie zeni ze zlymi co ?

Gość gość
rzadko który się żeni,raczej wolą grzeczne i posłuszne idiotki

Gość gość
Polacy to frajerzy p********i,bawią się z ciekawymi kobietami a potem do wypłoch idą bo myślą że jak będą mieć cnotliwą żonę to i dzieci takie będą mieć cechy a nie tędy droga Panowie ;)

Gość gość
gość dziś Polacy to frajerzy p********i,bawią się z ciekawymi kobietami a potem do wypłoch idą bo myślą że jak będą mieć cnotliwą żonę to i dzieci takie będą mieć cechy a nie tędy droga Panowie oczko.gif xx mama mojej koleżanki była zawsze porządną kobietą wiem bo moja matka się z nią znajomiła bardzo,a jej córka niby się szanuję a jest podpuszczalską szmatą która w szkole op*********a nie jednemu także nie istotne jaka żona jest bo k******a się nie ma w genach tylko się nabywa wiem z doświadczenia mam 35 lat

Gość gość
Polacy to frajerzy p********i,bawią się z ciekawymi kobietami a potem do wypłoch idą bo myślą że jak będą mieć cnotliwą żonę to i dzieci takie będą mieć cechy a nie tędy droga Panowie oczko.gif xx mama mojej koleżanki była zawsze porządną kobietą wiem bo moja matka się z nią znajomiła bardzo,a jej córka niby się szanuję a jest podpuszczalską szmatą która w szkole op*********a nie jednemu także nie istotne jaka żona jest bo k******a się nie ma w genach tylko się nabywa wiem z doświadczenia mam 35 lat X DYSKUTOWAŁBYM Z WAMI ALE KONIEC KOŃCÓW TO PRAWDA LEPIEJ MIEĆ BABĘ IMPREZOWICZKĘ USTAWIĆ JĄ DO PIONU ŻEBY BYŁA POSŁUSZNA A GRZECZNE TO TO SAMO ROBIĄ I SIĘ JE UCZY TAKIE DZIECINNE MOIM ZDANIEM JAK DLA MNIE MĘŻCZYZNY

Gość gość
lubię bad girls i może być moją good girl bo ją zmienie :D

Gość gość
spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość gość
spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm

Gość gość
we3rtewaqs

Gość gość
mężczyźni mają skrzywiony obraz ideału kobiety :)

Gość gość
rf

Gość gość
refe