Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak szczęścia w życiu i ogromny smutek z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem ambitną i pracowitą osobą, a mimo to nie mogę znaleźć sensownej pracy w tym kraju. Od dawna się staram jak tylko mogę, zdarzało mi się pracować nawet za darmo po to, by mieć co wpisać do CV, ale jak widać, to wszystko na nic. Mam 28 lat, nie mam stałej pracy i z niepokojem spoglądam w przyszłość. Co zrobić, jeśli nie ma się szczęścia w życiu?

Gość gość
Przestań się poświęcać pracy. Z tego się tylko depresje biorą.

Gość gość
Bez pracy nie ma dla mnie życia. Potrzebuję zarówno pieniędzy, jak i spełnienia zawodowego.

Gość gość
No to problem jest w Tobie. Trudno.

Gość gość
Niewolnica Isaura której nikt nie chce wykorzystywać :-D ...tamta oryginalna nawet się rozbierała do playboya dwa razy

Gość gość
Żeby awansować potrzeba kilku dobrych lat( u mnie było to 7 lat) wytężonej pracy. Ponad godziny w sb a nawet święta, bez chorobowego- wszystko w imię dobra Firmy i wyłącznie na potrzeby pracodawcy. Po tym czasie jeśi wytrzymasz tempo i wyniki zaproponują ci awans ale taki jaki mają i potrzebują tzn. dla ludzi nieustosunkowanych. Nie łudź się - to co otrzymsz bedziesz musiała z nawiązką zwrócić w postaci zwiększonego zaangażowania i wysiłku kosztem życia prywatnego.

Gość gość
To zależy, gdzie chce się pracować. Nie każdego interesuje robienie kariery w wielkiej korporacji. Osobiście wolałabym zaangażować się w coś bardziej niszowego, co pozwoliłoby mi połączyć zarabianie kasy z własnymi pasjami.

Gość gość
zostań luksusową prostytutką - to praca czasami dająca wiele satysfakcji z obcowania w wyższych sferach i bycia podziwianą a na dodatek pomaga znaleźć inną pracę godną tak wybitnej osoby jak ty

Gość gość
Wolałabym umrzeć niż tak się zhańbić.

Gość gość
No to dziewczyna do towarzystwa, tylko lody i ręką, to fascynująca praca z perspektywami, w tym na dobrego męża :-)

Gość gość
gość dziś Ty to się dopiero hańbisz narzekając na swoje życie zamiast korzystać z dobrodziejstw świata, karierowiczko. Już wiem, czemu nigdy nie chciałem takiej za żonę. Na szczęście mam zupełnie inny typ kobiety u boku.

Gość gość
20.15 - A Ty kim jesteś, żeby kogoś oceniać po kilku wpisach ? Ta dziewczyna napisała prawdę o rynku pracy w Polsce.

Gość gość
gość dziś Może i tak, ale o sobie też.

Gość gość
Kilka lat szukałam pracy, bo podobnie jak dla autorki, dla mnie to bardzo ważne... Miałam dzieci, męża, dom... Ale wciąż byłam w depresji z braku pracy!!! Od półtora roku spełniam się zawodowo.To był przypadek, do tego w zawodzie gdzie panuje napotyka, ale udało się... Dwa lata temu byłam w takim dołku że marzyłam aby nie istnieć... Teraz jestem bardzo szczęśliwa!!!

Gość gość
to gratki