Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amastelka

Internet w Lublinie, kogo wybrać?

Polecane posty

Gość Amastelka

Pytanie do dziewczyn z Lublina lub okolic - od kogo u ans bierzecie internet i czy jesteście zadowolone? Kończy nam się teraz umowa z Orange, ale nie ukrywam, internet działa tak sobie, dlatego myślimy nad zmianą. Czy jest jakaś sensowna opcja, czy lepiej zostać tu, gdzie jesteśmy?

Gość gość
Może sprawdź sobie mniejszych dostawców, jeżeli z dużych nie jesteś zadowolona? Z takich dość popularna jest firma enterpol, chyba tak się nazywają, poszukaj sobie. Podobno bardzo dobre ceny i wszystko śmiga dobrze. Ja mam jeszcze rok umowy, więc nie jestem jakoś super obeznana

Gość gość
Enterpol jak najbardziej, mamy go u siebie na studenckim mieszkaniu i działa super :D do tego płacimy grosze, wiec idealne studenckie rozwiązanie :D i fajne promocje miałyśmy na początku umowy, warto sobie sprawdzić, bo może teraz jest podobnie

Gość kalenex
racja, enterpol warto sprawdzić, kiedyś mieliśmy na mieszkaniu internet od nich i był bardzo dobry i tani, studencka opcja, super. Szkoda, że teraz juz go nie ma, bo przynajmniej raz dziennie internet mi się rozłącza a właściciel mieszkania nie kwapi się a by nawet ruszyć ten temat, wrrr

Gość gość
dziewczyny, serio nie ma sensu sprawdzać innych operatorów? Też sobie szukam czegoś, właśnie się wprowadziliśmy i zaczynamy ogarniać takie podstawy :)

Gość kalenex
wiesz, sprawdzić można, ale ceny są niższe. Do tego nie wiem jak Ty, ale ja wolę zapłacić firmie od nas z miasta a nie wielkim korpo. Do tego - gdyby coś sie okazało nie tak, to na 100% szybciej i sprawniej naprawią to oni a nie wielkie firmy!

Gość gość
porównałam sobie oferty, ceny, prędkości opinie i ogólnie całą resztę i naprawdę fajnie się prezentuje oferta enterpola. Sprawdzimy sobie jeszcze wszystko przez weekend, bo może i o TV pomyślimy, ale na chwilę obecną chyba są naszymi faworytami

Gość gość
wgl to jeżeli chodzi o internet ale i nie tylko - chyba lepiej brać od firm z naszych miast, gdzie one płącą podatki, niż od wielkich korporacji? Bo potem coś z tego jednak wróci, pójdzie na drogi itd. - a korporacja płąci przecież podatki za granicą!

Gość dośka9911
dlatego m.in ja się nad nimi zastanawiam, bo tutaj masz rację. Jak można korzystać z polskich firm i ich usług, to znacznie lepiej dla nas. Jeżeli różnice są jakieś kolosalne na rzecz zachodnich firm, to jasne, rozumiem, nie za wszelką cenę. Ale jezeli oferty sa podobne albo jak w tym przypadku, nasza jest jednak lepsza, to chyba warto na nich postawić

Gość gość
o, i fajnie, ze ktoś taj jeszcze myśli. Teraz w takich przypadkach zachodnia firma wcale się nie równa lepszej jakości. A do tego faktycznie, pieniadze zostają w Polsce. I jeżeli oferta jest dobra, a jest, to dla mnie jest to sprawa oczywista, że wybieramy to, co nasze

Gość gość
Ja mam enterpola i mogę polecić. Chociaż nie ukrywam, że najważniejsze było to, zeby po prostu działał sprawnie, szybko i nie było awarii. I po kilku miesiącach jestem bardzo mile zaskoczona. Może to przez światłowód? W każdym razie w tej cenie mogę polecić

Gość gość
też ich polecam, mają cały czas bardzo fajną ofertę. za 40 zł można mieć rewelacyjny internet. u konkurencji nie jest to takie proste o ile wgl jest to mozliwe