Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam jako nastolatka, dałam głupie imie i teraz żałuje

Polecane posty

Gość gość
Znam Olivie, Victorie, Kevina, ktorzy aktualnie maja minimum 15-20lat. Wiec nadawano dawniej imiona z "V".

Gość gość
Ładne imię. Jedynie zrobiłabym poprawkę w Urzędzie żeby zamiast V było W. Nie wydaje mi się, żeby ktoś na Ciebie patrzył z politowaniem, wkręcasz sobie, bo przestało Ci się to imię podobać. W przedszkolu, gdzie pracuje moja mama trafiają się Oliwiery i nie jest to postrzegane jako dziwne imię. To jest normalne, ładne imię.

Gość gość
Nie jest źle a te spojrzenia sobie wkręcasz, przy tych wszystkich brajanach i dżesikach olivier nawet przez v jest normalnym imieniem. Moja znajoma ma syna alexa, właśnie przez x, ma 8 lat więc to nie sciema jak to ktoś pisał wyżej.

Gość gość
Twój post Autorko może być inspiracją dla innych Mam. To co teraz wydaje im się fajne i modne, za kilka lat może być po prostu brzydkie. Ważne, że teraz zdajesz sobie z tego sprawę. Jeśli dziecku nie przeszkadza to musisz się pogodzić z tym jak go nazwałaś. Głowa do góry, są większe problemy.

Gość gość
Dokładnie. Szczególnie kobiety rodzące bardzo młodo gustują w takich imionach, bo w czasach nastoletnich chc się byc oryginalnym za wszelka cenę. Lepiej dac tradycyjne, polskie i nie budzące dziwnych skojarzeń imię. Mam nadzieje ze moj synek nigdy nie dozna przykrości związanych z tym imieniem. Dziekuje za pocieszenie dziewczyny.

Gość gość
Prowo na 8/10 niemniej jest to prowo pedagogiczne ...Może panny brzuchatki 15-18 letnie oraz te z rodzin hm ..dysfunkcyjnych sobie poczytają i nie uraczą dziecka jakimś osobliwym imieniem . Stygmatem tak naprawdę .

Gość gość
a mi sie podoba.jest Taki fajny Aktor Olivier Martinez

Gość gość
Imię ładne, ja też mam Davida, dziecko urodzone za granicą, muszę przez v pisać bo tak w dokumentach.

Gość gość
Spoko , ja nie nabijam sie z Mariana czy Zdzislawa to i z Oliviera nie bede.Bog kocha wszstkich.