Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy macie tzw intuicje i wyczuwacie, czego chce od Was inna osoba?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nawet je艣li tego nie sugeruje, nie m贸wi wprost. Domy艣lacie si臋? Ja mam takiego kolege, niedosz艂ego ch艂opaka, kt贸ry na odleg艂o艣膰, bez kontaktu ze mn膮 zawsze wie kiedy sie skontaktowa膰 i czego oczekuje. Ok, nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze on to "wyczuwa intuicyjnie". Nie us艂ysza艂 tego od moich znajomych, nie zna mnie na tyle , po prostu ja mysle sobie ze chcialabym to czy tamto... materialna rzecz, albo uczucia albo jeszcze cos innego i on zawsze to WIE... Ja tak nie mam :o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To masz pecha dziewczyno. Bo opr贸cz ciebie wszyscy tak maj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zasadniczo sprawd藕 czy nie jeste艣 stalkowana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No moze i wszyscy, nie wiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 tak mam, zanim zd膮偶臋 pomy艣le膰 to ju偶 od 偶ony w 艂eb dostaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapytaj wr贸偶ki Sigity :P

Udost臋pnij ten post

Na moje oko, to jest prawdziwa mi艂o艣膰. ;-) Mam nadziej臋, 偶e w艂a艣nie to chcia艂a艣 us艂ysze膰. Nie ma za co. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest muj pierwszy i trzeci kana艂, drugiego jeszcze nie zrobi艂em. Ale 贸smy zrobi臋 hobbistycznie. Tamte publikowa艂em jako angielskoj臋zyczne i ruskie skecze, tak偶e pojawia艂em si臋 w domach koleg贸w. By艂o 艣miesznie i fantastycznie, i z takim te偶 zamierzeniem powsta艂 kana艂 kt贸ry teraz jakim艣 trafem ogl膮da ponad 1 30000 tysi臋cy os贸b. Zmieni艂o to troch臋 mnie i spos贸b w jaki podchodz臋 do teg (staram si臋 by膰 bardziej systematyczny, dobry, mi艂y, serdeczny, ciep艂y, s艂odki, kochaj膮cy ), ale wa偶ne jest te偶 dla mnie 偶eby to co mi robi膮, podoba艂o si臋 tak偶e mi.

Udost臋pnij ten post