Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede nosila dziecko na plecach bo mezowi nie pododba sie zadna spacerowka

Polecane posty

Gość gość

Wymyslilam greentoma potem mutsy cybex naprawde fajne wozki mezowi sie podobaja takie male wozki karakany jak ja to naxywam. Ohydne wrecz okropne. Niechce takiego. Jak przekonac meza do kupna jakiegos eleganckiego ladnego wozka a nie zolwia na kolkach...?

Gość gość
nigdy mnie nie obchodziła opinia meza w takich kwestiach, kupowałam co mi sie podobało

Gość gość
U mnie tak samo, nigdy nie pytam męża co kupic tylko kupuję to co mi się podoba. Jeszcze tego brakowało żeby facet wybieram wózek, zresztą on sam mowil ze nie zna sie i ja mam wybrac

Gość gość
Ale jeśli to mąż płaci za wózek,to wydaje mi się,że ma coś do powiedzenia. Być może wózki,któe podałaś są po prostu za drogie i uważa,że lepiej kupić tańszy? Przecież wózek ma być praktyczny i wygodny,a nie elegancki,żeby się pochwalić na placu zabaw. Dla mnie jeszcze bardzo ważne jest,żeby taka spacerówka była lekka, bo pamiętam jak się męczyłam z wózkami 3 in 1, nigdy więcej. Wielki kląkier, ciężki jak cholera (choć muszę przyznać,że przy krawężnikach itp. super,bo nie trzeba było podnosić) i mało poręczny.

Gość gość
mąż będzie nosił na plecach, jak nie chce spacerówki

Gość gość
A skad pomysl ze on placi. Razem placimy bo pieniadze sa wspolne. Ja tez mam macierzynski i pracuje na pol etatu. Jemu sie jakies badziewia podobaja. Nie chodzi o to ze chce sie na placu zabaw pochwalic ale to jest tak jak z kupowaniem butow czy sukienki. Nie kupisz takiej ktora ci sie nie podoba. A mozna kupic taki wozek zeby byl i ladny i wygodny i funkcjonalny

Gość gość
To kup taki jak ci się podoba. Boszszsz jakie niektóre kobiety są głupie.

Gość gość
Jak można będąc w związku dzielić pieniadze, nie potrafię pojąć dlaczego niektóre kobiety sie na to godzą Dzizas przeciez prowadzicie wspólne gospodarstwo domowe to pieniadze tez sa wspólne.

Gość gość mama Jasia i Laurki
O matko,nigdy nie pytam meza w tej kwestii o zdanie to raz a dwa mamy wspolne konto i nie wyobrazam sobie by bylo inaczej. Nie ma w zwiazku :moje twoje,jest nasze

Gość gość
Autorko to bylo do goscia ktory napisal ze "jak maz placi to ma cos do powiedzenia"

Gość gość
Hm a niesadzisz że w wyborze spacerówki ma znaczenie dziecko? My wózek z gondola wzięliśmy taki jaki nam się podobał i do auta się mieścił spacerowke kupując wzięliśmy dziecko do sklepu i okazało się ze wózek tory nam się podobał kompletnie. nieodpowiadal dziecku zsywal się itp w sklepie były 2 spacerówki które odpowiadały dziecku od razu ładnie w nich siedział itp my zdecydowaliśmy która lepiej nam pasuje.