Gość gość Napisano Maj 26, 2017 Obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 Też tak uważam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 W łóżku nie ma tabu, tylko dwie osoby muszą lubić to samo. Ja uważam, że dawanie przyjemnośc***artnerce/partnerowi jest piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 To nie przyjemnosc tylko obrzydliwa forma sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 Co to znaczy robienie loda?Dla mnie lody mogą byc na patyku albo kręcone czy w pudełku i takie kupuję dzieciom.Ktos tu jes mega oslizłym zboczencem ktory tylko w kołko o jednym myśli.Fuj!!Idz juz autorze do tego burdeli i niech ci ktos zrobi jak tak bardzo musis moze wtedy przestaniesz wypisywac te pomyje i jad.s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 26, 2017 Ojej! Też bym nie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 nie chce to dla mnie jest nie do przyjecia zeby dziewczyna brala czlonka do buzi to sie w glowie nie miesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 autor sam sobie odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Napisano Maj 26, 2017 Nie w głowie tylko w buzi ma się zmieścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 Tak teraz opisuje głupi fiut na czym to polega bo ona zapytała co to znaczy.Co za oblesny zboczeniec fuj!!-- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2017 niekoniecznie w Polsce dziewczyny zazwyczaj robią to jak facetowi jeszcze nie stoi na 100 procent wiec takie udawanie w sumie.. tak samo faceci robią to dziewczyną tak ze i tak nie dojda :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Nie odpisywać prawiczkowi-koniobijcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Jak dobrze ze moja kobieta lubi oral i anal i inne rzeczy. A nie tak jak wy pruderyjne baby. Zal i nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Maj 27, 2017 Jaka szkoda, że tylko trąbisz o tym na forum zamiast korzystać. Żal i nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Oj korzystam, prawie codziennie. Mozecie tylko zazdroscic ofermy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Maj 27, 2017 A doopa Cie nie boli?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Nie, nie boli. Ty mozesz sobie kupic masc na ból d**y haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Maj 27, 2017 Czyli już masz rozepchniętą?:) Dziękuję za pozwolenie, bez tego pewnie bym się nie odnalazł. Masz jeszcze jakieś, równie inteligentne, propozycje?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 myslisz ze takie suche teksty na mnie dzialaja ? haha smieszny jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Malostanowczy,dyżurny na kafe. Niedlugo wyskoczy z lodówki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 http://fitnessexcercises.weebly.com/7daysuperslim.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Maj 27, 2017 14:42 - przecież widać, że działają, skoro ciągle masz parcie na odpowiadanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Lizanie cipki - poniżenie także - najlepiej zgas światło, zamknik okno i pod kołderką, w ubraniu...przez dziurkę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Maj 27, 2017 14:59 - i najlepiej w drugim pokoju;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena34# 24 Napisano Maj 3, 2021 Poniżenie??? Co za bzdura!!! Jezeli obydwie strony tego chcą i pragną jestem za... osobiście uwielbiam to robić i mój facet tes nie narzeka. Sexem trzeba się bawić ogranicza nas tylko wyobraźnia. Nie lubię monotonni i nudy w sferach sexualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach