Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy plukanka fioletowa zmywa sie z naturalnych włosów?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem:( Chciałam ochłodzić odcień włosów farbowanych płukanką fioletową. Niestety złapało mi część włosów naturalnych ciemny blond pozostawiając zielony prześwit. Myłam chyba 6 razy szamponem przeciwłupieżowych ale nie widzę większych zmian, prześwit cały czas jest. I nie wiem co mam robić, chcę to za wszelką cene zmyć. Nadal mam próbować myć szamponem czy coś innego? Słyszałam o koncentracie pomidorowym, że podobno dobrze ściąga zieleń. Przypomnę, że prześwit mam na włosach naturalnych, nie wiem czy to schodzi tak samo jak z farbowanych. I w żadnym wypadku nie chcę stosować takich radykalnych sposób jak rozjaśnianie... Proszę o pilną pomoc kogoś, kto zna się na tych rzeczach.

Powinno w koncu zejsc, a jak nie schodzi to jedynie farbowanie cie uratuje. ewentualnie idz do dobrego fryzjera, oni maja napewno sposoby ;)

Gość gość
Chyba trochę zeszło, po wyschnięciu włosów chyba nie ma dużej różnicy odcienia i nie ma wcale zielonego, ale w wodzie mają taki zielonkawy prześwit :/ dziwna sprawa