Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też uważacie, że to nie jest dobry moment do powiedzenia mężowi o ciąży ?

Polecane posty

Gość gość
16:28 Piszesz tak jakbym to była jakąś patologi, dla której dziecko będzie tylko przedmiotem. Ja osobiście chcę dla dziecka jak najlepiej, chcę go jak najlepiej wychować. Dla mnie dziecko nie jest żadnym problemem. Problemem dla mnie jest mój mąż z którym mi się nie układa. Nic już na to nie poradzę, że stało się jak stało. 15:06 Może i jesteśmy małżeństwem, ale coraz bardziej przekonuje mnie to, że tylko na papierze.

Gość gość
To się rozwiedź jak jest tak źle. Wychowasz dziecko sama a on zrobi co będzie chciał.

Gość gość
21:39 Myślę o rozwodzie, ale sprawa się komplikuje teraz przez tą ciążę

Gość gość
ale co ci się komplikuje przez ciążę? Ledwo test zrobiłaś. Nie da się rozwieść?

Gość gość
23:37 Chyba nie muszę mówić, że jak w rozwodzie uczestniczą dzieci to sprawy rozwodowe ciągną się i ciągną.

Gość gość
Nie no przez kilka tyg... latwo zepsuc trudniej naprawic :/ a wy jak idioci malzenstwo takie jest czasem ludzie sie kloca nieraz godza i sypiaja ze soba. To teraz jak sie z mezem poklocisz to juz klapa i celibat tak? Dzieci... nie macie pojecia o zyciu to po pierwsze co niektorzy.

Gość gość
Skoro juz jestes w ciazy powiedz mezowi. To zadna slodka tajemnica. Spedzajcie czas razem, rozmawiajcie. Gdy bedzie niemowle nie bedzie warunkow na naprawe zwiazku. Jedzcie gdzies.

Powinnaś powiedzieć mu jak najszybciej - może ten moment będzie dla was przełomowy. Swoją drogą o co się tak kłócicie ?