Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak Wam mija dzień?

Polecane posty

Gość gość

Co dzis robiłyście i co planujecie robic?

Gość gość
Siedzę w domu caly dzień nawet obiadu nie zrobiłam a zaraz mąż z pracy wraca

Gość gość
Nic nie zrobiłam, póki co. Leżę w łóżku, oglądam miasteczko Twin Peaks i myślę, co by tutaj zjeść.

Gość gość
Nic nie robiłam. Wrzucam zaraz dla męża mrożone i kupne pierogi do wody.

Gość gość
O masz, jak tak narzekają ze nie maja na nic czasu a tu nic nie robicie lenie jedne

Gość gość
A mnie mija fantastycznie. Byłam z córką w kawiarni uczcić Dzień Matki, potem poszliśmy na zakupy wydając pieniążki na same przyjemności. :-)

Gość gość
*poszłyśmy

Gość gość
A ja dzisiaj z dzieckiem u lekarza bylam a teraz czekam na męża i pójdziemy na spacer

Gość gość
Od 6 do 14 w pracy . Odebrałam córkę . Jem obiad i za chwile pójdziemy na spacer.

Gość gość
Ale macie nudne życie

Gość gość
A ja powinnam odkurzyć mieszkanie, ale już nie chce mi się. O 14 skończyłam pracę, odebrałam dziecko z przedszkola, zawadziłam o bibliotekę, lodziarnię [koło biblioteki] i kwiaciarnię. Pojechałam do rodziców, mamie złożyć życzenia, ok 16.30 przyjechał mąż i za chwilę do teściów z życzeniami.Tam też chwilę posiedzieliśmy i powrót do domu. Na szczęście i obiad i kolacje i podwieczorek dzisiaj zjedliśmy u naszych rodzin. W w domu? przygotowanie ubrań na następny dzień, podlewanie kwiatów w ogrodzie, drobne porządki, ja po kąpieli ululałam dziecko do snu, przygotowałam pieczeń na jutrzejszy obiad, włączyłam pralkę. Mąż przebrał się i układa zakupione drewno, na cały weekend ma robotę. I już też pod prysznic biegnę, przed snem poczytam. Mąż jeszcze się wozi z taczkami z drewnem. Jutro mu pomogę. Dobranoc.

Gość gość
Ja rano byłam w pracy, na uniwerku, potyrałam troszkę te biedne dusze, wróciłam do domu, zjadłam, sprawdziłam czy młode ma się w co przebrać, jak wróci, pojechałam do drugiej pracy i właśnie wróciłam od mamy do domu. Młode śpi, mąż mi podgrzewa jedzenie.