Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to wkoncu jest

Polecane posty

Gość gość

Dziś w wiadomościach znów było ze kobietę transportowano autem na porodowke i chwilę później urodziła. To jak to jest z tym porodem przychodzi znienacka czy jak? Ja za niedługo rodze i boję się ze nie zdążę ...

Gość gość
U kazdej jest inaczej, pierwsze porób zazwyczaj trwa długo, u mnie trwal dwa dni

Gość gość
Życzę ci byś dojechala na porodowke i już bach bylo dziecko. W wieksozsci przypadków zwlascza poerwszy porod trwa i raczej ciężko niezdazyc.

Gość gość
Każdy poród jest inny, zależy jak szybko Ci się zrobi rozwarcie

Gość gość
U mojej kolezanki porod tak szybko postepowal ze polozne nic nie zdazyly przygotowac nawet nie zdazyly jej naciac sama popekala. Szyjka za szybko sie rozwierala i musiala miec zalozony dren po porodzie. Ma jedno dziecko. Moja siostra rodzila 3.5 godziny. Porod wspomina dobrze. Ja mialam CC .

Gość werka1092
Zdecydowanie u każdej kobiety jest inaczej, a zdążysz na pewno to tak szybko się nie dzieje w tv zawsze wyolbrzymiają:) Poczytaj na portalu ciaza.expert na pewno Ci to pomoże w trakcie porodu i po

Gość pliwer
W wiadomościach zawsze jest wszystko wyolbrzymione, zdążysz na pewno zdążysz. Kobieta długo rodzi także nie ma obaw. Zreszta mogę Ci polecić portal ciaza.expert tam jest wszystko co powinna kobieta wiedzieć w ciaży także poczytaj a obawy ustaną

Gość gość
No widzisz, jak jakaś kobieta błyskawicznie urodzi, to jest to tak niesamowite, że aż w telewizji o tym mówią. To jest jeden przypadek na kilkaset. Większość kobiet rodzi jednak przez kilkanaście godzin.

Gość gość
Porod nie trwa tak krotko on trwa pare godzin wiec sie nie nastawiaj ze zajedziesz i od razu urodzisz.