Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pipki lubią faceci ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie c**eczki lubią faceci . Mój były chłopak mówił mi że mam taką ładną ciasną bułeczke a jego była miała taką wylazła na wierch . Do teraz myślę o co mu chodziło ????

Gość gość
Pozwól, że ci odpowiem na to pytanie. Cipki wbrew powszechnej opinii, ze sa takie same, roznia sie swym wygladem zew. Podobnie jak k***sy sa wieksze i mniejsze, takie zamkniete dolegajace do siebie jak i z widoczna na zew warga sromowa. Ale kazda jest ladna i ma swoj urok....

Gość gość
Wg. mnie idealna cipka to zadbana cipka. Przycięta pachnąca i puszczająca soczki w chwilach podniecenia mmmm... Suche pomarszczone wafle są nieapetyczne.

Gość uwielbiam pisdy motylki
bułeczki są aseksualne 😭

Gość gość
Tak może obok tematu.Do autorki. O kobiecie świadczy jej mężczyzna. Jeśli twój opowiada o byłej dziewczynie w taki sposób w jaki piszesz...Cóż, masz faceta który jest zerem , widocznie to twój poziom.

Gość gość
To ex? Hm. Pewnie następnej opowiada że jego była miała tłustą bułę.

Gość gość
Moj obecny facet ktory mnie posuwa od dwuch miesiecy uwielbia jak mam ogolona to wtenczas jestem przerznieta dokladnie i na calego a ma czym sie pochwalic, a wali mnie wspaniale

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skuhwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
Tylko pisdy motylki. Bułki są do doopy

Gość Gość

Bo bułki to tak jakby dwie doopy... Z tyłu dvpa, z przodu dvpa... 🙄

Gość blank

Ciassne ogolone buleczki.

Gość Elektryczek

ty to jesteś popiepszony ostro,sam zadaje pytania,sam odpowiada,raz jako pedał a raz jako dziecka,po prostu psychol i czup