Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EGZAMIN ZAWODOWY TECHNIK

Polecane posty

Gość gość

witam 8 lat temu konczylam technikum ale nie zdalam technika za to skonczylam studia mgr. czy jest sens podchodzenia do egzaminu zawodowego po 8 latach?skad mam niby miec materiały do nauki i jaka wersja mnie obowiazuje ta nowa?

Gość gość
Skoro masz mgr to po co Ci technik?????? Ja zdałam technik logistyk i nikogo to nie obchodzi. Przy żadnej rekrutacji nikt nie zwracał na to uwagi, a zdałam z bardzo wysokim wynikiem z praktyki i teorii.

Gość gość
Oczywiście, że obowiązuje Cię nowa wersja.

Gość gość
już ci tłumacze po co mi ten egzamin dla własnej satysfakcji bo u mnie w klasie były nieuki i zdały niby jakim cudem? ja miałam piątki i jakoś mi 2 procent zabrakło..swoja droga ta nowa wersja jest łatwiejsza w sumie masz racje z tym ze nikogo to nie obchodzi.. a wo-gole teraz to nawet można sobie taki egzamin zaatwic..

Gość gość
Ja zdawałam ten egzamin trzy lata temu. Nie byłam nieukiem zdałam, dla mnie była to pestka. Ale w mojej szkole bardzo dobrze nas przygotowywali, nauczyciele przejmowali się bardziej od nas, chcieli abyśmy jak najlepiej zdali. Ale mimo to i tak kilka osób nie zdało. Mogłaś przystąpić od razu za rok. Idź do szkoły do której chodziłaś na pewno powiedzą Ci co i jak. Tylko że teraz chyba jest tak mieli wprowadzić rozłożyć w jednym roku teoria drugim praktyka.

Gość gość
nie wiem jak jest teraz a podchodzic podchodziłam az 3 razy i za kazdym razem zabraklo mi 2 procent wiec olalam sprawe no w mojej szkole to juz tg egzaminu napewno nie zdam bo zniesli wieczorowe jedynie w poznaniu w oke swietnie to wole sobie kupc ten ppier i tyle ja nie mowie ze ty bylas nieukiem ja mowie o ludziach z mojej klasy bo naprawde sie nie uczyli a zdali wiec tez bys byla zla i tyle w temacie.