Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszczuchy podajcie plusy i minusy życia w bloku

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
Plusy: mniej obowiązków (klatka/dach/rury); bezpieczniej; nie magazynujesz śmieci bo nie masz "pierdzielnika" który ktoś dopiero odkryje po 50 latach

Gość gość
W blokach wiekszosc mieszkanicow-to wiejska cholota, niedorajdy-spoleczne! Zwlaszcza ze wschodu,malopolski i galicji-Polski.Podobnie zamieszkuja ich dzieci ! ZENADA!

Gość gość
A potem siedzą na kafe i wypisują na ziomali

Gość gość
Up

Gość gość
Słyszysz jak sąsiad spuszcza wodę w nocy, o odgłosach wydalania nie wspominając :D Kiedyś mnie wkurwił, bo sobie przyprowadził ruch/awicę i słychać ją było na całym osiedlu. A o licznych imprezach bez uprzedzenia sąsiadów nie wspomnę. Każdy się bał mu zwrócić uwagę, to pewnej nocy sama go zje/bałam od góry do dołu za wszystkie imprezy i libacje alkoholowe. Po pięciu minutach nikogo nie było i do tej pory domówki robi u kolegów w prywatnych domach a nie w akustycznym mieszkaniu w bloku. Jak mnie widzi to mija szerokim łukiem, a to typowy kark/dresiarz i respekt przed młodszą sąsiadką ma większy niż przed naszymi emerytami z klatki.

Gość gość
nie zapomnijcie chołoto słoików po wałowie od occów wylizać , by mieć za tydzień miejsce w czym następne żarcie przywieżć. woda droga w mieście to taniej was zadłużone kredyciki wylizać niż je myć wyniesie...

Gość gość
Up

Gość gość
w blokach mieszka w wiekszosci cholota dzika i tak na przykladxie debili co wlasnie urzadzili impreze ktora niesie sie po calym osiedlu

Gość gość
U mnie w bloku nie mieszka patologia a imprezy są organizowane sporadyczne. Ogólnie nie jest też głośno chyba, że sąsiadka z góry krótko nawrzuca sąsiadowi (sekutnica albo pms). Żal mi biedaka ale zwykle godzą się szybko i za chwilę chodzą trzymając się za rączki. Sąsiadkę z dołu słyszałem tylko raz jak krzyczała (w nocy). Nie mam do niej żalu, bo bardzo ładnie krzyczała.