Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OD 3 MIESIĘCY NIE WYCHODZE Z DOMU...

Polecane posty

Gość gość

I powoli zaczyna mi odbijać; mam wrażenie że ludzie idący ulicą mnie obgadują , pogarsza mi się wzrok i mam coraz mniej energii

Gość gość
To może zacznij wychodzić z domu ?

Gość gość
nie chce mi sie bo mam ciężką depresję ...

Gość gość
zlap szczura wez go na smycz i idz na spacer moze dostaniesz rente:-P

Gość gość
@ 18:03 Dobry pomysł :)

Gość gość
Zacznij chodzic do lekarza, bo dochodza jeszcze urojenia :(

Gość gość
k****a se poszukaj to ci przejdzie po latasz troche i bedzie dobrze :-P

Gość patwar
pewnie pojawiają się myśli, które ci mówią " ktoś mnie obgaduje" "nie chce mi się wyjść " "boje się" itd zacznij obserwować te myśli, nie oceniaj ich, po jakieś chwili one znikną, gdy nabierzesz w tym wprawy znowu zyskasz energie, spokój wewnętrzny i chęci do wielu rzeczy, o których wczesniej nie wiedzialas

Gość gość
wasze wyimaginowane problemy biora sie z nadmiaru wolnego czasu jak to juz ktos zauwazyl depresja jest dla ludzi ktorzy maja na to czas

Gość gość
no z tym czasem to może prawda; ale też nie wychodzę z domu bo mieszkam na wsi a już ze 3 studiów mnie wywalili a nie chce żeby ludzie wiedzieli bo stracę zasiłki z GOPS :(

Gość gość
Ale Ty pieprzysz , ja miałam depresję pracując i studiujac nie mialam wogole ochoty żyć N ienawidzilam ludzi świata

Gość gość
od ciągłego siedzenia w interentach powoli tracę rozum; mam coraz dziwniejsze i bardziej surealistyczne sny; no i moja cera mam strasznie bladą twarz, zapoadnięte i sine oczodoły i ogólnie postarzałem się chyba o kilka lat...

Gość gość
gość dziś wasze wyimaginowane problemy biora sie z nadmiaru wolnego czasu jak to juz ktos zauwazyl depresja jest dla ludzi ktorzy maja na to czas xx Jesteś taki głupi sam od siebie, czy z nadmiaru wolnego czasu? To wytłumacz mi jak to jest że na depresje zapadają osoby czynne zawodowo, mające rodziny i dzieci, często uprawiające sport, mający swoje pasje. Uważasz że jeszcze mają za dużo czasu?

Gość gość
szkoda że nie potrafię malować, bo bym urzeczywistnił moje sny na płótnie; takie coś w stylu beksińskiego mi się śni ciągle...

Gość gość
najgorsze są te urojenia że ktos mnie obgaduje ciągle i się śmieje; reaguje nerwowymi tikami na widok kogoś śmiejącego się ...

tezz tak kiedys mialem. Nie wychodzilem z domu 3 miechy bo gralem calymi dniami na pc 16 godzin dziennie ;p. Potem zniszczylem kompa

Gość gość
U ciebie depresja przechodzi w agorafobie i jakieś paranoje albo schizy. I chyba to jest gorsze, że to sie tak rozszerza.

Gość gość
powoli zaczynam wyglądać jak kapelusznik tima burtona ; bo u fryzjera nie byłem od kilku mc :(

Gość gość
Myślę, że warto wyjść do ludzi, nie ma co się chować w domu! Może zacznij uprawiać jakiś sport? A jak masz poważne problemy z nastrojem i stany lękowe to polecam też stosowanie olejku CBD. Można go kupić np na bjococo.com