Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZelkowyOgr

Czuję się zła

Polecane posty

Gość ZelkowyOgr

Czuję się zła. Moja najlepsza przyjaciółka i ja znamy się zaledwie kilka lat, ale czas spędzony na studiach bardzo nas zbliżył. Powiedziałam jej rzeczy, o których nie mówiłam nikomu i teraz stało się coś czego nie mogę jej zdradzić. Jakiś czas temu wybrałyśmy się razem na małą domówkę. Upiłyśmy się. Jako dobre znajome gospodarza wylądowałyśmy na wąskiej kanapie. Ona zasnęła pierwsza, a ja jeszcze przez chwilę walczyłam z helikopterem szalejącym mi w głowie. Nagle poczułam przemożną chęć dotknięcia przyjaciółki. Najpierw delikatnie musnęłam jej biodra, a potem wsunęłam rękę w majtki. Dotknęłam jej miejsc intymnych i szybko wycofałam się przerażona własnym zachowaniem. Teraz czuję się jakbym ją molestowała. Nie wiem czy powiedzieć jej o tej sytuacji, bo wiem, że jest wrażliwa na tym punkcie. Czuję się zła i boję się, że zniszczyłam naszą przyjaźń i zaufanie.

Gość gość
Witaj, Podziwiam cię za twoją lojalność i szlachetność w obec przyjaciółki,wydaje mi się że pod wpływem wypitego alkoholu większość z nas popełnia wiele niewytłumaczalnych i niezrozumiałych rzeczy. Ja byłam kiedyś w podobnej sytuacji z moją serdeczną przyjaciółką ,było to na suto zakrapianej wyjazdowej imprezie firmowej,jednak my poszłyśmy o kilka kroków dalej sądziłyśmy że będzie super zabawa i rzeczywiście tak było,jednak następnego dnia gdy alkohol wyparował z naszych organizmów po prostu nie mogłyśmy spojrzeć sobie w oczy ,już do końca nie rozmawiałyśmy ze sobą,nie pracujemy już w jednej firnie i nie utrzymujemy żadnych kontaktów,skończyła się nasza przyjaźń. Więc wydaje mi się że o ile chcesz utrzymać dobry kontakt i przyjaźń to na twoim miejscu przemilczałabym to zdażenie bo być może wyznając jej prawdę wyżądzisz jej większą krzywdę,bo tak na prawdę prócz tego jednego dotyku do niczego nie doszło. Taka jest moja rada,oczywiście nie musisz się do niej stosować,po prostu zrób jak nakazuje ci sumienie. Pa,pozdrawiam.

Gość gość
Z kobietą to nie grzech

Gość gość
aległupoty ja pi\e\rd\o\l\ę\