Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie uczycie dzieci szacunku do innych

Polecane posty

Gość gość

Wysmiewacie inne dzieci, porownujecie na korzysc wlasnego dziecka, nie uczycie wrazliwosci na cudza krzywde, byle wam bylo dobrze, nie obchodzi was ze wasze madre dziecko gardzi tym mniej inteligentnym. I co, mozecie byc dumni z takiego wychowania? Kpicie w waszych domach z nauczycieli. To strzal w stope. Was szanowac tez nie beda.

Gość gość
Rozumiem że głosy ci powiedziały o czym internauci rozmawiają w domach, zgadza się?

Gość gość
to dla nich za trudne najpierw musiałby się nauczyć szanować siebie bo to od tego się zaczyna a dla wielu jest już za późno jak widać po większości postów, łatwej nauczyć dzieciaka konsumpcyjnego stylu życia niż szacunku i empatii do innych a przede wszystkim słabszych,

Gość gość
Autorko a Ty twoim wpisem pełnym pogardy udowodniłas, że sama nie jesteś lepsza od tych których opisujesz

Gość gość
To nie pogarda tylko gorycz..ja nikim nie gardze. Smutne to co widze, czytam, jak mamuski chore dzieci od debili wyzywaja i wiele innych slow tego typu..

Gość gość
Autorko, nie walcz z wiatrakami. Szkoda zdrowia.

Gość gość
Autorko myślę że to kwestia wrażliwości i kultury osobistej rodzica jeśli rodzic sam został tak wychowany to samo przekaże dziecku,

Gość gość
ja uczę pogardy do pisowców bo jak dla nich moje dziecko to nie dziecko i nie dostaje 500+ to inaczej nie mogę się zachować,

Gość gość
11:04 To jak ty zylas z dzieckiem przed tym 500+???Te posty o 500+ to juz ani smieszne ani zalosne.