Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprowokować faceta

Polecane posty

Gość gość

zesc. Jakies 2mc temu poznalam chlopaka na badoo. Jest idealny. Wie ze mam dziecko15mc. Znakomicie nam sie pisze, o p*****lach i o powaznych tematach. W pewnym momencie weszlismy na tematy intymne. Ja mam 22l,on 25. Oboje od6/8mc jestesmy sami. Chcielismy sie nawet spotkac. On z gory mi zaznaczyl ze nie chce miec dziewczyny, ok zaakceptowalam to. Zreszta ja sama nie wiem czy chcialabym pakowac sie w 2zwazek. Chce zapytac o to co moge zrobic na tym spotkaniu zeby nie mogl przestac o mnie myslec. Jak sie zachowac? I 2pytanie jakue sygnaly faceci odbieraja jako zachera do seksu?

Gość gość
jesli sama nie wiesz tzn. ze jestes zerem nie kobieta. pomijam fakt szukania leszcza na badoo. niby czego oczekujesz? instrukcji milosci czy robienia loda? a moze wypnij mu sie analnie? w czym sie najlepiej czujesz, prostaczko?

Gość gość
Zrób sie na bóstwo (nie na dziwke tylko skromnie ale z klasą) Będziesz siedziała i pachniała Rozmawiaj o tym na co on skieruje dyskusje (ale musisz mieć wiedzieć o czy mówisz) Jeżeli jest taki jak go opisujesz na pewno Cie doceni i zapamięta - no i nie burz mostów - jak zechce cie pocałować nie protestuj ps. jestem facetem

Gość gość
2 pytanie : Rozlozenie nog.

Gość gość
- nogi w zależności od okoliczności nigdy nie mów nigdy ale sie nie nażucaj

Gość przegość
Dotykaj go. Przytulaj się do niego. Dotykaj ręki, pleców, ramion, połóż rękę na jego udzie, lub obejmij go w pasie jeśli siedzicie obok siebie. Pocałuj w policzek na przywitanie. Dotyk jest dla mężczyzn sygnałem bliskości i otwartości na nią - bo jeśli ty dotykasz jego, to znaczy, że on ciebie też może.

Gość gość
przegość mądrze prawi a to spotkanie to ma być kameralne czy grunt neutralny , gdzieś na mieście?

Gość gość
a może spotkanie w wyobraźni jedynie

Gość gość
Jak już dojdzie do sexu to konieczne zrób mu rimming

Gość gość
Dokladnie jak wyzej. Pozdrawiam Jola.