Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam powodzenie u tych wrażliwych i niesmialych a ja chce prawdziwego mężczyznę!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego przyciagam takich rozmemlanych ? Większość tych moich adoratorow to takie kluchy, jeden metroseksualny się trafił, inny ponoc gej... tylko jeden chłopak był takim" samcem alfa "w prywatnym życiu, ale ze był kibolem to wiecie. Długo nie byliśmy razem. Teraz już ma żonę i dziecko i ponoc nie raz ja pobil a ta tkwi w takim zwiazku ale jej sprawa. Mnie nigdy nie tknal ale dokuczyl raz , to nie było mile. Chcialabym fajnego prawdziwego faceta , wrazliwego ale męskiego, nie wiem może tacy w ogóle nie istnieją ? Kto wie dlaczego przyciagam takie niedorajdy? Nie jestem wojujaca feministka czy inna hetera...

Gość gość
sama nie wiesz kogo chesz wralizwego ale meskeigo ;;;;; :O

Gość gość
Ja jestem typ macho ale zonaty

Gość gość
Chora jesteś lecz się na głowe.

Gość gośćvh88ggi89i
Niby czemu nienormalna..że chciałaby konkretnego faceta dobrego i męskiego a nie bezjajowca nadwrażliwca albo drugą skrajnosc czyli agresora albo *****cza ?to że tu na Kafe nie ma męskich i normalnych nie oznacza ze jest nienormalna w swoich oczekiwaniach...ani dupowaty facet który nas nie potrafi obronić ani taku który nas nie szanuje nie są w naszym kobiecym typie

Gość gość
Zostaniesz stara panno z kotem.

Gość gość
Ona potrafi tylko narzekać i wybrzydzać bo dany facet o siebie dba jest metroseksualny niezle jestes p******e ale coz zostaniesz sama jak palec.

Gość gość
Meski facet czyli jaki ? ma sie bic z 10 karkami ?

Gość gość
Pustak.

Gość gość
Meski jestem ja twardy .silny charakter.wszyscy sie go boja.nie da sobie dmuchac w kasze.rzadzi w domu.w firmie nikt mu nie podskoczy.a do tego zabawny.optymista.umie gotowac .zajmowac sie dziecmi po prostu ideal

Gość gość
A nie pomyslalas że koles nieśmiały wobec kobiet, może być całkiem zaradny i silny?

Gość gość
Typowy badboy ktory zdradzi i da w morde... Ideal

Gość gość
Silny charakter czyli nie moze sie rozplakac na grob swojej matki ? Bo wrazliwy to niemieski facet wedlug ciebie

Gość gość
I musi byc pewny siebie i wyrywac kazda laske ideal mezczyzny

Gość gość
Słabe c***y już ujadają, że jak męski mężczyzna to brutalny badboy :D nic dziwnego, że mają takie spaczone pojęcie MĘSKIEGO MĘŻCZYZNY skoro obok takiego nawet w życiu nie stali, nie mówiąc już o jakiejkolwiek zawartości męskości w samych sobie :D

Gość gość
To zostaniesz sama jak palec.

Gość gość
Ja bym chciała własnie wrażliwego i nieśmiałego ale niestety malo mężczyzn takich jest. Nie chodzi żeby był niemęski bo to się nie wyklucza.

Gość gość
Ja stałam obok męskiego.Wyszłam za takiego bo był twardy wydawał sie zaradny. No i co ? Moje zycie to bylo jedno wielkie pieklo. Rządził mną ,terroryzował a obronić miał okazje mnie tylko raz ale nie obronił bo to było przed kochanką. A najgorsze w tym wszystkim jest to ze moglam wyjść za wrażliwego i niesmialego i nie zrobilam tego . Zrobil to ktoś inny i ma teraz zycie jak w bajce. A mnie pozostał żal.

Gość gość
Teraz faceci są zniewieściali lub agresywni i przygłupi. Prawdziwi mężczyźni wyginęli w XX wieku. Jakoś potrafili walczyć o kraj i zajmować się dziećmi kuzynki, która straciła męża. To taki przykład dla p**dusiów.

Gość gość
Zgadzam się nie ma już prawdziwych facetów. Popadają ze skrajności w skrajność. Takich zwykłych naturalnych, potrafiacych być wrazliwymi ale mieć swoje zdanie i stanąć w obronie swojej kobiety już nie ma. Wygineli śmiercią naturalną.

Gość gość
To kobiety sprawiły, że co raz cześciej można spotkać metroseksualnego faceta jakbyście nie wymagały tego żeby faceci zaczeli bardziej o siebie dbać to nie byłoby problemu.

Gość gość
Mameje ujadają, ale mają trochę racji. Nie ma normalnych, męskich facetów. Są dresy i sieroty.

Gość gość
Prawdziwych kobiet tez nie ma wygineły śmiercią naturalną

Gość gość
10:21 nie pieprz głupot. Mój dziadek o siebie dbał, ale nie robił z siebie kobiety. Macie zryte berety.

Gość gość
Zrobil to ktoś inny i ma teraz zycie jak w bajce. A mnie pozostał żal. X Oczywiście , życie jak w bajce. :D chyba lubisz rzadzic to może byłoby Ci to na rękę, ten twój musi tobą mocno poniewierac skoro upokorzylabys się wiazac z sierota. Facet musi mieć jaja ale i trochę wrażliwości w sobie, musi być równowaga. Skrajności odpadają. Racja że tutaj się wypowiadają karykatury, ego boli ale cóż. Nie mój problem.

Gość gość
08:59 Ja jestem ale kocham jedną i nie chce innej

Gość gość
9:52 Kara :)

Gość gość
10:15 Kolejna bzdura bo jakoś ja spełniam to i uważam że z połowa facetów na pewno a że są w większości pozajmowani to nie znaczy że wygineli. Również mogę powiedzieć że prawdziwe delikatne kobiety z klasą wyginely, ale nie generalizuje bo ludzie sa różni i na pewno sie takie gdzieś zachowały

Gość gość
Zresztą facetów wychowuja rodzice na takich, przede wszystkim ich mamusie