Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam swoje predyspozycje zawodowe dziennikarstwo

Polecane posty

Gość gość

a jestem urzędnikiem:( a ciągle zadaje nie wygodne pytania, lubię szermierkę słowną i dyskusję, mam inne zdanie niż inni, mam potrzebę mówienia co myślę, jestem zbyt szczera, bezpośrednia i niezależna, niestety dla osób pracy jest to dziwne bo przecież urzędnik ma być mierny, bierny i wierny, w liceum lubiłam pisać wypracowania ale o tym zapomniałam nie jestem pewna swojego nowego odkrycia ale jeśli mam rację wiele by to wyjaśniało w moim życiu tylko teraz nie wiem jak to sprawdzić, potwierdzić i jak zacząć robić cokolwiek by zmienić zawód ?

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Nie musisz zmieniac zawodu,wystarczy ze bedziesz sie realizowac w pisaniu. Mozesz pisac o wszystkim np.felietony,swoje spostrzezenia na pewne sprawy,przemyslenia,nie musza to byc opowiadania ,ale wyraz obiektywnej oceny pewnych sytuacji.:) Mozesz pisac o swoich uczuciach,emocjach ,o marzeniach ,co tylko chcesz . Masz napewno pole do popisu ,jesli lubisz potyczki slowne.:) Pozdrawiam

Dziennikarz, to raczej nie jest osoba, która pisze o sobie. O swoich emocjach, uczuciach, potrzebach. Kogo to obchodzi? ;-)

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Wiskyzjarmuzu Przeciez nie jest dziennikarka, wiec na poczatek moze pisac o czym chce ,aby bardziej sie rozwinac w pisaniu,a emocje jednak sa wazne , bo gdyby nie one, wielu dziennikarzy nie mialo by pracy ,to chyba tez ich pociaga w tym zawodzie ,wtedy najbardziej kiedy musza cos relacjonowac na zywo.:)

Gość gość
To pisz jak to lubisz i ci to nawet jakos wychodzi. Spełniaj się w tym. Dziennikarstwo daje kontakt z ciekawymi ludzmi

Gość gość
A ja odkrylem swoje predyspozycje moglbym zostac playboyem w ostrych filmach i zarabiac na tym majatek w koncu powinno sie robic to co sprawia nam przyjemnosc i w czym jestesmy najlepsi.