Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznac, ze facet leci na was, ale nie moze nic zrobic bo jest zajety?

Polecane posty

Gość gość

jak sie zachowuje taki facet?

Gość gość
Leci to znaczy, że chce zamoczyć bez zobowiązań?

Gość gość
Zakłada tematy na kafetere :P:P:P

Gość gość
po prostu mu sie podobamy, a czego by chcial to juz nie ma znaczenia, bo jest ZAJETY.

Gość gość
Może zrobić wszystko, i co to niby znaczy zajęty? Ktoś go do kaloryfera przywiązał? Raz z tą raz z tamtą, co zacofanie na kafe.

Gość gość
och, po prostu wiem, że podobam sie facetowi, ale nie uderza do mnie, bo wydaje mi sie, ze jest zajety... dlatego. niesmialy nie jest, wiec pewnie jest zajety.

Gość gość
Jak facet dostanie skrzydeł to leci leci leci...

Gość gość
WSiesz że się podobasz a temat zakładasz "po czym poznać...." :D

Gość gość
Wiem, ze mu sie podobam, ale wydaje mi sie, ze jest zajety. dlatego jest taki bierny

Gość gość
Mi toże wydawało się że podobam się pewnej dziewczynie,która wręcz mnie podrywała. W rezultacie okazało się,że ma mnie gdzieś.Czasem odbieramy mylnie rzeczywistość.

Gość gość
Może i miała Cię gdzieś, ale chociaż Cię podrywała, a on mnei nie...

Gość gość
No ale sama widzisz,że to się kupy nie trzyma.Podrywać tylko po to żeby podrywać.Niemniej jednak bardzo szanuję dziewczyny które same wychodzą z inicjatywą,więc chyba powinnaś sama spróbować.

Gość gość
Nie nie nie.... Nie potrafię go wyczuć. Zachowuje się tak jakby chciał a nie mógł. On zresztą nie robi nic co by mogło by nas przenieść na koleżeńskie relacje, a co dopiero dalej. Wiem i jestem tego pewna, że fizycznie mu się podobam i tylko tyle. Trudno. Jeśli on nic nie zrobi to będzie strata dla nas obojga. Żyje się dalej.

Gość gość
Żyć będzie się dalej,ale ja z doświadczenia wiem że warto pewnych prób dokonać,żeby właśnie w przyszłości,nie mieć do siebie pretensji. Wiele rzeczy przegapiłem,teraz jestem sam.

Gość gość
Widzisz, ale Ty jesteś meżczyzną, a ja kobietą. Ja mogę tylko mu dawać okazje i tylko tyle.

Gość gość
A skad wiesz ze strata? Jaka strata skoro sie nawet nie znacie? Ogolnie to jest tak ze jak facetowi zalezy to zrobi wszystko zeby ta konkretna kobiete zdobyc. Jesli nic nie robi to znaczy ze nie jest Zainteresowany toba i tylko ci sie wydaje bo sama szalejesz za nim i ci odbilo. Widzisz to co chcialabys zobaczyc. Ewentualnie mozesz mu sie troche podobac ale nie na tyle zeby odejsc od obecnej parnerki (Jesli jest zajety).

Gość gość
Nie "dawaj mu okazji" bo wychodzisz na idiotke. Wgl sie nie angazuj. Jakby tylko chcial to zrobilby cos, ale tego nie robi!

Gość gość
A kto na kogo potajemnie leci ? Jakies szczegóły imiona czy choć inicjały

Gość gość
nieeeee. nie ma szans na inicjały ;) wiem, że jakby facetowi zależało to by zrobił wszystko by mnie poznać, ale akurat tego, że mu się podobam z WYGLĄDU jestem pewna na 100%. dlatego wydaje mi się, że albo nie podobam mu się aż tak by się chciał zbliżyć, albo nie może bo ma dziewczynę...

Gość gość
...albo wie ze wyglad to nie wszystko i chce byc z kobieta bystra, reptezentujaca inne cechy charakteru.

Gość gość
Co to znaczy "nie moze"? Czegos nie zrozumialas. Facetowi jak zalezy to zrobi wszystko by byc z ta jedyna kobieta - nawet odejdzie od swojej obecnej parnerki. Facet nawet "zajety" jest wolnym czlowiekiem decydujacym o sobie i swoim zyciu. Nawet slub nie gwarantuje tego, ze nie odejdzie do innej, wiec nie wiem o jakim "nie moze" mowisz? Teraz mozna wszystko. Jakby mu zalezalo to nawet jego obecna dziewczyna by go nie powstrzymala. Ale jak widac mu nie zalezy. Cos mi sie wydaje ze ostro sie zauroczylas w nim i Teraz probujesz wymyslec jakies usprawiedliwienie czemu nie jestescie razem, czemu on nie zagaduje itp. Najlatwiej jest sobie wmowic ze jest zajety dlatego NIE MOZE z toba byc mimo ze jest w tobie zakochany. Juz samo pytanie w temacie "po czym poznac" swiadczy o niepewnosci tego czy wgl mu sie podobasz. Spojrz prawdzie w oczy. Gdybys mu odpowiadala to nie mialabys watpliwosci ze mu sie podobasz i tym samym nie pytalabys na forum po czym to poznac bo juz dawno by sie z toba umowil i planowal zwiazek!