Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywa

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks z chłopakiem, seks był przerywany z prezerwatywą. Po wszystkim chłopak sprawdził gumkę, napełniając ją wodą, niby wszystko Ok. Skąd moje paranoje o niechcianej ciąży? Stąd, że to mój pierwszy partner i jestem początkująca jeśli chodzi o sprawy łóżkowe? Te doświadczone, podzielcie się opinią na ten temat, mam czego się obawiać?

Gość nora69
Nie masz się czego obawiać ,ale może stosuj inne zabezpieczenie.Ja polecam wkładkę domaciczną ,bo nie trzeba nic łykać i pamiętać o tym i działa kilka lat.

Gość Analityczna Zuza
A nie lepiej po prostu zacząć brać pigułkę? Vibin mini ma niewielką ilość hormonów, więc spokojnie mogą ją brać nawet bardzo młode kobiety.

Gość Cleo1976
Jeśli prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła, jej skuteczność wynosi 98%.Polecam jednak to połączyć z obserwacją własnego ciała.Wiedząc, w jakie dni prawdopodobieństwo ciąży jest największe, będziesz się czuła dużo pewniej.

Gość gritta
Wiecie że i ja miałam takie schizy? Naprawdę nieraz strach przed ciążą potrafi doprowadzić do takiego stanu, dlatego zdecydowałam się iść jednak go gina po tabletki. Biorę belarę i nie panikuję już tak bardzo jak wcześniej.