Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą??

Polecane posty

Gość gość

Mam głupie pytanie, Czy mogę być w ciąży jeśli miałam normalny okres ?? Ostatni stosunek 05.05 A okresu dostałam 09.05 trwał 4 dni. Ostatnio dziwnie się czuję (pobolewa mnie brzuch ) , Odrzuciło mnie od papierosów ( kiedyś pół paczki na dzień teraz 3-4 ) Nie lubię alkoholu a ciągle mam ochotę na wino, Kiedyś lody by mogły nie istnieć a teraz uwielbiam.. Zrobie test jutro ale czy to jest w ogóle możliwe ?? Miałam normalny, obfity okres..

Gość gość
No i tak w sumie to dopiero dzisiaj o tym pomyślałam..

Gość Mirq
Raczej niewielkie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w takiej sytuacji, ale wiadomo - każdy organizm jest inny. Na zachciewajki i bóle jest za wcześnie, pewnie się trochę nakręcasz. Nie lepiej pomyśleć o antykoncepcji? Jest cała masa pigułek dla młodych kobiet choćby vibin mini. Lepsze to chyba niż co miesiąc taki stres?

Gość gość
Nie nie, Ja się nie stresuje ;) Jestem już w takim wieku, że jakbym była w ciąży to bym się nawet ucieszyła.. Nie zwracałam a to uwagi bo ostatnio mój okres wariuje, spóźnia się, jest za wcześnie.. Tak czy siak chyba zrobię test.

Gość gość
Najlepiej zrobić test, Raczej nie możliwe ale sprawdzić trzeba

Gość Cleo1976
A ja mam jeszcze "głupsze" pytanie.Czy od czasu miesiączki współżyłaś seksualnie?☺Dziś jest 29 maja, a zatem 21 dzień Twojego cyklu.Jak długie normalnie masz cykle? Pytam, bo często kobiety mylą objawy PMS z ciążą-albo odwrotnie.

Gość gość
Witam.. Mam taki problem.. okres spoznia mi sie rowny tydzien ;/ czasem miewam nieregularny ale pare dni.. mialam teraz matury,nie sresowalam sie za bardzo.. wspolzyje z chlopakiem ponad 2lata, zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa, ostatnio naszlo nas na kilka "wlozen" na poczatku bez gumki, doslownie 4-6 wlozen, potem od razu prezerwatywa. Okresu nie mam tydzien bialy sluz jest.. (czasem tez mam taki nornalnie) ale boje sie ze to ciaza :( jesli do piatku nie bede miala zrobie test, ale jak sadzicie jest szansa ze moge byc w ciazy?:(

Gość Cleo1976
Maturzystko.Odpisałam Ci już w innym wątku.Tutaj krótko.Spóźnienie miesiączki o tydzień może być spowodowane stresem.Ale "wkładanie" bez gumki bez znajomości swego ciała nie jest mądrym pomysłem.Lepiej kup tester płodności ze śliny, będziesz wiedziała, kiedy możesz sobie na to pozwolić.14 dni po stosunku wykonaj test ciążowy.Zrobiony 21 dni po da Ci 100% pewności.

Gość gość
Niee od czasu miesiączki nie współżyłam, mąż wyjechał tak jak pisałam ostatni raz był około 5 maja a okres dostałam 9.