Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako kobieta uważam, że jesteśmy gorszą płcią

Polecane posty

Gość gość

Uważam że faceci są lepsi, dlatego nigdy np. nie chodzę do fryzjerek,stomatolożek,lekarek,prawniczek, zawsze wybieram faceta. Prawo jazdy miałam robić z intstruktorką to powiedziałam stanowcze NIE ! Gdy zapisałam się na kurs języka obcego to szukałam grupy w ktorej naucza mężczyzna. Kobiety zawsze robią wszystko gorzej.

Gość gość
nie rozumiem po co w ogóle gdziekolwiek się zapisywałaś. Zostaw to facetom, sama jesteś za głupia, do garów i siedź cicho

Gość gość
po prostu ty jesteś gorsza

Gość gość
nie ma co przenosić swoich problemów na innych. Jesteś gorsza to trudno

Gość gość
Szkoda słów :-/

Gość gość
nie powinnaś robić prawa jazdy idiotko, powszechnie wiadomo, że kobiety to gorsi kierowcy. ale się uparłaś pindo i teraz jesteś zagrożeniem dla siebie i innych na drodze

Gość gość
A ja, autorko, się z tobą zgadzam :) poza tym kobiety są też zawistne i kłamliwe, więc i współpraca w gronie męskim lepiej sie układa.

Gość gość
Ma rację. Kto przy zdrowych zmysłach powierzy swoje życie chirurgowi, który jest kobietą? Albo ma okres, albo będzie odwalałą robotę, bo jej dziecko ma ropny katar i jest z nim myślami, albo się pokłóci z jakąś pindzią z zespołu i będzie jej robić na złość w moich bebechach. X Do prostych zawodów się nadają dobrze. Nawet do odpowiedzialnych np, tramwajarka. Ma prostą robotę start-stop-drzwi. Nie nadają się natomiast na kierowcę autobusu, gdzie zostawiono pewien margines decyzji.

Gość gość
Właśnie chciałam to napisać. Najchętniej wybilabym żeńska cześć świata tak żebym została tylko ja i faceci.

Gość gość
A już najbardziej trzeba uważać z policjantkami. Zobaczcie sobie filmy na YT. Póki bandzior ma broń to ona się chowa i krzyczy ,żeby rzucił, a jak już odłoży broń i jest bezbronny , to laska w niego ładuje pół magazynka.

Gość gość
Właśnie chciałam to napisać. Najchętniej wybilabym żeńska cześć świata tak żebym została tylko ja i faceci. no przeciez nie dasz rady wszystkich zaspokoić

Gość Pan Dulski
Najlepszymi prostytutkami są jednak kobiety.

Gość gość
póki bandzior ma broń to ona się chowa i krzyczy ,żeby rzucił, rozumiem ze ty pójdziesz sam przeciw kulom z broni maszynowej nie chowając się, no ok jednego przygłupa mniej

Gość gość
Na drodze łatwo poznać, że prowadzi kobieta. Brak zdecydowania "czajenie się" itd. No i wiadomo, różne dziwne akcje powodujące drobne kolizje. Do kobiety poszedłbym jakbym potrzebował opieki do chorej matki/ojca, do wyboru wystroju mieszkania. Z innych zawodów, może do lekarki pierwszego kontaktu, sekretarka też bardzo proszę. Natomiast sprawy decyzyjne oczywiście powinny być zarezerwowane do mężczyzn. Kobiety przekładają emocje nad logiczne myślenie i to ono wpływa na osąd, nie mają planowania strategicznego i długofalowego. Oczywiście uogólniając, zawsze są pewne wyjątki. Margaret Thatcher mówiła, że miała męski umysł i dlatego była tak dobrym politykiem.

Gość gość
15.36 dawno nie rozmawiałeś z facetem mój drogi. Wiec nie wiesz jakie to teraz peezdy, niedecyzyjne, rozplotkowane, histeryczne, trzęsące się nad sobą. Od byle czego się ich biedne małe ego załamuje

Gość gość
Każdy policjant pracujący w prewencji ci powie, że woli iść z psem niż kobietą na patrol. Tyle w temacie. Czemu? Pies przynajmniej pomoże, a kobieta jest tylko kulą u nogi w sytuacjach stresowych. No i te 160 cm w kapeluszu. Osoba, którą trzeba dodatkowo chronić.

Gość gość
u mnie w pracy jest 4 dyrektorów, 3 mężczyzn i kobieta. I tylko ona bierze na klatę wszystkie trudne decyzje. Oni jak tylko cos jest trudniejszego to próbują między sobą przerzucać sprawę jak gorący kartofel, zwlekają z decyzją do maksimum, latają po wskazówki do instytucji nadrzędnej

Gość gość
"póki bandzior ma broń to ona się chowa i krzyczy ,żeby rzucił, rozumiem ze ty pójdziesz sam przeciw kulom z broni maszynowej nie chowając się, no ok jednego przygłupa mniej" X 100/100, że powyższe napisała kobieta. Ręce opadają. Intelekt na poziomie szympansa. Jak przestępca odłożył broń to się go aresztuje, a nie strzela. Jedna kretynka broni innej kretynki, co tylko utwierdza tezę zawartą w temacie.

Wiec nie wiesz jakie to teraz peezdy, niedecyzyjne, rozplotkowane, histeryczne, trzęsące się nad sobą. x potwierdzam, spora czesc fecetow miedzy 20-30 rokiem zycia to roszczeniowe niesamodzielne peezdy

Gość gość
Każdy policjant pracujący w prewencji ci powie, że woli iść z psem niż kobietą na patrol. ale niech chodzą z psem, nawet moga sie z nim ozenić jak wolą

Gość gość
Intelekt na poziomie szympansa. Jak przestępca odłożył broń to się go aresztuje, a nie strzela nie załapałaś ze zacytowałam pierwszą część zdania przygłupie. Każdy siechowa przy ostrzale. Co do drugiej to ogólnie nie popieram strzelania do bezbronnych, ale to sie np często przytrafia w stanach i to facetom policjantom. co chwile jest skandal ze policjant (nie policjantka) zastrzelił bezbronnego

Gość gość
15:41 a tutaj to się zgodzę. Kobietę w pracy można zajęchac na śmierć a ona będzie szczesliwa. U mnie w dziale po godzinach zostają zawsze kobiety, później pochwała i tytuł pracownika miesiąca. A pensja taka sama.:)

Gość gość
ale niech chodzą z psem, nawet moga sie z nim ozenić jak wolą x Emocjonalny argument. Tak ciężko przyznać, pomimo lansowanej modnej tezy, że kobiety jednak nie nadają się do wszystkiego.

Gość gość
intelekt na poziomie szympansa. Jak przestępca odłożył broń to się go aresztuje, a nie strzela. Jedna kretynka broni innej kretynki, co tylko utwierdza tezę zawartą w temacie. i szympansie bez intelektu, teraz w polsce jest sprawa chłopaka którego zabili na komendzie . Faceci policjanci, nie policjantki. a był bezbronny

Gość gość
Policjantki się nadają do sytuacji, gdzie są małe dzieci. Trzeba zaopiekować się, bo np matka pijana, albo aresztowana.

Gość gość
Emocjonalny argument. Tak ciężko przyznać, pomimo lansowanej modnej tezy, że kobiety jednak nie nadają się do wszystkiego. akurat mimo argumentu nie uważam ze kobieta w prewencji to dobry pomysł, z róznych powodów. ale faceci też sie do każdej pracy nie nadają- ilu jest pielęgniarzy, ilu opiekunów w przedszkolach, ilu pracowników socjalnych, ile kosmetyczek, ile połoznych, itp itd

Gość gość
a jakby ci córkę zwałcili to wolałbys zeby rozmawiała znie kobieta policjant, czy facet wypytujacy czy przypadkiem nie było jej dobrze albo sama nie chciała

Gość gość
Mi córki nie zgwałca bo jako ojciec wydam ja w wieku 19 lat za odpowiedzialnego mężczyznę który się nią zaopiekuje.