Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadomy22latek

Dlaczego kobietom podobają się raperzy?

Polecane posty

Gość świadomy22latek

Poza dosłownie kilkoma wyjątkami, to są zazwyczaj brzydcy kretyni bez szkół. Ostatnio widziałem takiego jednego, masa piszczących fanek, rzucają w niego stanikami on macha łapami jakby miał za chwilę odlecieć ze sceny xD Po czym widzę tego samego faceta w wywiadzie i nagle się okazuje, że gość ma problem by złożyć dwa poprawne zdania. Gdy dostaje jakieś pytanie np. o polityce to zamiast powiedzieć, że nie interesuje się tym to zaczyna pieprzyć takie głupoty, że aż wstyd tego słuchać. Prawdopodobnie gdyby nie kasa z portfeli rodziców gimnazjalistów, to ci goście klepaliby biedę waląc konia w starym opuszczonym polonezie. Zawsze mnie też ciekawiło czy inteligentne kobiety (wiadomo, że głównie to się tyczy dziewczyn z wyższym wykształceniem) nie mają problemu by się spotykać czy nawet brać śluby z takimi amebami umysłowymi. Ja wiem, że kasa, "lans" (dałem w cudzysłowie, bo dla mnie to byłby wstyd pokazywać się publicznie z takim kretynem), samochody i popularność, ale za jaką cenę?! Jak trzeba być bezwartościowym gównem, by spędzić resztę swojego życia (które jest największą wartością obok czasu) dla czegoś tak nieistotnego i materialnego. Nie widzę niczego złego w posiadaniu dużej ilośc****eniędzy (w końcu to duża stabilizacja i bezpieczeństwo jakby nie patrzeć), to jednak one nigdy nie powinny decydować o tym z kim chcemy iść wspólnie przez życie ;)

Gość gość
mają spore pały bo to czarni

Gość gość
bo są zakompleksione

Gość gość
kobity to tępe dzidy