Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyznałem uczuć i żałuję

Polecane posty

Gość gość
Brzydkiej badz grubej nigdy by żaden facet nie pokochał tak tak wiem zaraz napiszesz jest sliczna ale nie za to ja kocham bla bla daruj sobie wy nie potraficie kochać i daj sobie spokoj z nia

Gość gość
Nie będę obiektywny bo zakochany człowiek widzi inaczej tą osobę. Za całokształt ją kocham, crchy wyglądu też.

Gość gość
Zapomnij o niej i tak z czasem by Ci sie znudziła,kochasz g*****e za wyglad gdyby byla ta sama osoba ale duxzo brzydsza grubsza nie poczułbys nic do niej kiedy przytyje olejesz ja i uczucia wygasna

Gość gość
Czyli wg Twojego rozumowania z nikim nie warto się związać, bo każdy się znudzi, zbrzydnie i co tam jeszcze. Bardzo płytkie myślenie i już współczuję Twojemu przyszłemu partnerowi/partnerce

Gość gość
Warto ale tylko wtedy kioedy ta osoba Cie chce,bo starac sie o laske ktora Cie oalała bo jest taka sliczna czy to nie jest puste?

Gość gość
Akurat nie w tym przypadku yak jest. Są niejasne sprawy między nami a nie że mi się spodobała i tyle. To coś głębszego i z jej strony było tez. Bez wzajemności nie da się zaangażować bo zapal stygnie i sobie dajesz spokój

Gość gość
Tak tak a gdyby nagle zbrzydła itd to już by nie bło nic głebszego tylko koniec milosci ;) haha

Gość gość
Powiedzialbym coś ale nie chce, bo z Tobą gadać to jak do ściany, żegnam

Gość gość
dziwne że ludziom łatwiej przychodzi teraz powiedzenie komuś czegoś niemiłego niż miłego...boją się wyznawać miłych uczuć jakby to było jakimś złem, tragedia.

Gość gość
To wyznaj

Gość gość
01:41 Nie wiesz dlaczego tak jest?

Gość gość
Wyznaj swoje uczucia, wtedy dopiero się zawiedziesz. Zawiedziesz się właśnie na tej osobie, której te uczucia wyznałeś/aś.

Gość gość
W przypadky normalnych ludzi tak nie jest.

Gość gość
01:41 Fakt to głupie.

Gość gość
Ja wyznałam swoje uczucia, bez wzajemności ale nie żałuje. Wyrzuciłam to z siebie w końcu. Gdyby ludzie mogliby być milsi dla siebie, świat byłby o wiele prostszy...osoby bardzo zranione, niedojrzałe emocjonalnie lub tez z zaniżoną własną wartością mają problemy z wyznawaniem uczuć.

Gość gość
z jednej strony chciales a z drugiej nie chciales, nalezalo podjac meska decyzje

Gość gość
skoro ciebie gryza te uczucia niewypowiedziane dlaczego autorze nie naprawisz tego skoro ona tez cos czula i czekala na twój *******ie zmarnuj boczas szybko plynie .może wielka milosc się nie zdarzy jeśli w pore nie odważymy się zrobić tak wazny ruch