Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość677

Odmowiła mi.

Polecane posty

Gość gość677

Witam jestem z dziewczyna 3 lata ,jak to w zw. kochamy sie regularnie, jednak ja zaproponowałem seks tzw. analny,czy tez loda (raz było),dla odmiany,stwierdziła ze on nie chce,bo brzydzi sie i wogole wymyslala historie ,mnie to troche odrzuciło,bo wedlug mnie to nic złego zobaczyc jak to jest,stała sie kłotnia,napisalem jej ze zrobie to z inna to napisała jak sobie chce,kompletnie jakby mnie nie kochała,odrzuciła,co w takiej sytuacji zrobic ? .

Gość gość
Miał ktos taką sytuację ,męczy mnie to ,poradzicie cos ?

Gość gość
sprobuj z kolega! obciagnij mi z polykiem i daj sie w y d y m a c w tylek, a potem jej opowiesz jak bylo fajnie... kto wie... moze sie zgodzi :)

Gość gość
przeciez to nic zlego zobaczyc jak bedzie :D

Gość gość677
Tak.wiem ze to nic złego zobaczyc,sprobwac jak bedzie dobrze czy tez nie probowac można ja to rozumiem i coraz więcej par to robi,ale ona nie stanowczno nie.

Gość gość
Jeśli dziewczyna nie ma na to ochoty to nie oznacza że Cię nie kocha lub odrzuca . Po prostu ja to nie kręci . A jeśli Ty ja straszysz że zrobisz to z inną to niezły d**ek z Ciebie . Nie można mieć wszystkiego . Albo dziewczyna miłość i te inne bajery albo niszczysz to zdradą

Gość gość
A robisz jej minete? Jak tak, to niech otwiera usta i ciągnie bo w końcu odwdzięczyć się trzeba. A jak nie to du*a jesteś nie facet.