Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz powiedzial ze jestem szm...a zajmuje sie dzieckiem domem i pracuje

Polecane posty

Gość gość

Codzienniw czysto. Codziennie inny obiad. Di tego zajmuje sie niemowlakiem i pracuje na 3/4 etatu. A maz nazwal mnie szma...ta w klotni kiedy stwierdzil ze sie czepiam i szukam jak to okreslil h do du..y Mam dosc

Gość gość
bo jesteś niewykształcony tłumok tylko na szmacie jechać, d**y dawać i kupy bachorowe sprzątać. mąż dał ci tłumoku pracę a ty jeszcze narzekasz

Gość gość
i pozwalasz tak sobie? Ja bym za kare zadzwonila do kolegi i bzykala sie jak dzika swinia cala noc :D pewnie sam ***** d**y no wlasnie tacy zazdrosni faceci to przewaznie najwieksi zdrajcy i ciagle oskarzaja innych o to samo taki odruch obronny na przygaszenie wyrzutow sumienia, mierzenie innych swoja miara i uwaza taki zdrajca,ze jest ok bo wszyscy tak robia ":)

Gość gość
ależ zdradzałam go już od dawna. on kiepski w łózku jest a ja mam potrzeby.

Gość gość
19 54 to podszyw Naprawde sie staram i dbam o dom do tego pracuje. Mam tego wssystkiego dosc.

Gość gość
A po co wszystko robisz??? Niech cham ruszy d**e i Ci pomoże! Zero szacunku, to nie jest mężczyzna.

Gość gość
jak mój kiedyś się wstawił i zaczeło mu się zbierać na kłótnię, w której zechciał zauważyć ze jestem suka to oberwał 3 razy z liścia i mu przeszło raz na zawsze

Gość gość
myślę o otruciu męża i dziecka i rozpoczęciu nowego życia gdzie indziej. mam już dosc