Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym kraju nie ma przyszłości dla młodych ludzi, ceny mieszkań, ubezp. samochod

Polecane posty

Gość gość

u, teraz ustawa o tym, że trzeba płacić za praktyki zawodowe...Masakra jakaś, w tym kraju życie to koszmar dla młodych ludzi.

Gość gość
jak placic za praktyki?

Gość gość
Nic nowego nie powiedziałeś. Każdy dzień w PL to bezpowrotnie stracony dzień twojego życia. Stąd śpie/rda/la kto żyw i tak tu jest od Mieszka I. Jak nie wojna to zmiana systemu albo przynajmniej powódź albo zima stulecia. A tak czy siak jeden wuj!

Gość gość
Rok pracy na zachodzie to pięć lat pracy w PL. I tu się jeszcze długo nic nie zmieni. Polacy to białe murzyny z obrzeży Europy. Zarobki jak w Zambezi.

Gość gość
tak, to prawda. A jak chodzi o praktyki zawodowe, to przed II wojną światową też się u nas za to płaciło. Wszelka wiedza miała swoją cenę i wartość. Za komuny było za darmo

Gość gość
Rok pracy w mojej pieknej PL dzis to jak rok pracy w uk taka prawda. W uk wszystko drogie jak ch!uj i rzadzi mafia landlordowska dyktujac kosmiczne ceny za domopodobne rudery. Zarobisz 2000f wydasz 1500f obes/rańcu z tatrą na dachu. Sa jeszcze jakies pytania?

Gość gość
Gość 20:29 - Zambezi to rzeka...

Gość gość
Najlepiej to zarabiać za granicą, a wydawać w Polsce. Jak ja chodziłem na praktyki, to jeszcze mnie płacili, ale to było za komuny.

Gość gość
jak płacić za praktyki to potem za moją pracę cała kasa do mnie i proszę mnie nie okradac pod postacią zusu i skarbówki