Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelka99

neomag stres czy warto?

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Od jakiegos czasu biore neomag stres ,lek sam w sobie nawet dobry uspokaja ,ale ma jedna wade ..zawsze po użyciu czuję sie okropnie otumaniona i senna ;/ polecacie moze cos bardziej skutecznego ? ;)

Gość gość
neomagi mają węglan magnezu, on jest raczej dobry tylko na zgage bo sie praktycznie nie wchlania :) na stres najlepsze są zioła: - ashwagandha - gotu kola - rhodiola rosea tzw różaniec górski (to na pewno nie usypia) a neomag stres jak spojrzalam w necie ma szyszki chmielu, to one cie pewnie usypiają

Gość gość
Kup sobe lepiej nervomix control, on jet na bazie melisy i też z magnezem, jak te twoje tabletki są z chemielem to rzeczywiscie mogą usypiać, bo chmiel się na sen strosuje

Gość Kaziia21
Ja stosuje zdecydowanie lepiej przyswajalną formę magnezu - chelat. Dopada mnie stres w pracy i często też miałam skurcze, chela-mag b6 świetnie się sprawdził w usuwaniu objawów niedoboru magnezu

Gość Kikka39
Próbowałam z magne b6, ale ten suplement w ogóle u mnie nie działał. Dalej chodze zestresowana i znowu łapie mnie to głupie drżenie mięśni

Gość gość
na stres najlepsze są dla mnie preparaty, któe zawierają walerianę (kozłek lekarski) i magnez. Resztę moge sobie w buty wsadzić :p. Waleriana z magnezem