Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Polecane posty

Gość gość

Kazda milosc kiedys wygasnie dlatego lpiej wiazac się z rozsadku ,bo gdy wielkie emocje wygasna pozniej okazuje sie że ludzi nic nie dzieli nie maja do siebie szacunku bo strzoli relacje na chemi i fascynascji fizycnj która mija,a z rozsadku zawsze jest szacunek czy partner pociaga czy nie czy zona sie zstarzeje zawsz jst zrozumienie

Gość gość
Bzdura

Gość gość
Jaka bzdura zwiazek z rozsadku jest pwnijeszy bo zwiazek z miłosci sie skonczy i ludzi przestana miec do siebi szacunek kiedy ta miłosc sie wypali.

Gość gość
z rozsądku to ja kupuje polisę na życie

Gość gość
Najlepszy związek to związek oparty na solidnej przyjaźni. To jest podstawa związku. "Motyle" są tylko na chwilę :).

Gość gość
Gosc 21;06 dokładnie

Gość morskiecienie
istnieje :)

Gość gość
A jednak istnieje!!!

Gość gość
1.prawdziwa miłość nigdy się nie wypala ale to nie jest dla przeciętnych suczek jak ty,2.prawdziwa miłość nie istnieje bez głębokiej przyjażni i porozumienia dusz 3.prawidziwa miłośc nie jest interesowna więc nie jest dla przeciętnych suczek jak ty

Gość gość
masz chłopaka ?

Gość gość
Gosc ktory mnie nazywa suczka milosc miedzy kobieta a mezczyzna nie istniej chyba że chcesz zrobic prawdziwa milosc z chemi i fascynacji fizycznej na tym polega zakochanie jesli człowiek nie jest atrakcyjny fizyczny nie ma szans na miłosc zadna milosc damsko meska bnie jest bezinteresowna.Faceci kochaja za wygld a wygląd sie zmini pozniej dziwot ze faceci nie maja szacunku do kobiet bo np przytyła taka prawda bez\intersowna milosc jak juz to jest matki do dziecka albo dziecka do matki pogodzcie sie z tym panie bo podejrzwam że to kobiety sie oburzają tu.

Gość gość
bywałam grubsza i nic się nie zmieniło ,ale jak jesteś brzydka wewnętrznie i zewnętrznie bo to często połączone ,to masz racje ,nie dla ciebie takie rzeczy

Gość gość
jak ktoś nie umiał kochac w poprzednim życiu bezinteresownie to w następnym dostaje brzydkie ciało :-)

Gość gość
czyli masz jeszcze przynajmniej jedno życie w brzydkiej paczce :-) oczywiście największa wartość to piękno wewnętrzne od niego będzie wszystko zależeć

Gość gość
Bywałas gruba i mialas klapki ona oczach bo faceci nie chca brzydkich grubasek wiec sie tez nie oszukuj,a ja potradi patrzc trzezwo z rozsadkiem w zwiazku jest wazne wzajemna pomoc i szacunek a emocje cheia to sie wypali każdy madry Ci to powie

Gość gość
mówię że miłośc była gorąca nawet jak przytyłam ,macie flaki zamiast mózgu?

Gość gość
i co mnie obchodzą faceci??? mnie obchodzi tylko JEDEN od wielu lat ,poza tym już mi się nie chce dyskutować z babolami,niestety uważam was za bardzo ograniczone istoty ,żyj sobie jak chcesz,bez miłości,to nie mój problem

Gość gość
poza tym to ja pisałam że prawdziwa miłość to przyjażń odpowiedzialność troska i wieczna tęsknota ,a twoje hormony to zakochanie

Gość gość
a ten wątek tworzysz dlatego że żal ci dupę ściska ze nie masz miłości,nie mówię o zakochaniu,dlatego piejesz o rozsądku bo co ci zostało,pocieszaj się

Gość gość
Sama sie oszukujesz idiotko ,przytyłas i bło gorace hahahaha na bank mu to przeszkadzało ale co miał mowic jestes gruba schudnij bo sie spasłas?Faceci nie mowia prawdy ,oszukujcie sie dalej oni tylko kochaja was za wasze buzki szczupl ciałka kiedy je stracice ich uczucia wygasną.Nie zdziwijcie sie kiedys was kopna w du/pę.

Gość gość
co ty mała pindo możesz wiedzieć o moim życiu ? i w ogóle o życiu ,jesteś na poziomie pantofelka ,idz szukaj sobie debila który do ciebie pasuje

Gość gość
moze był gorąca ale tylko z twojej strony

Gość gość
Nie nazywaj pindo bo jestem facetem i wiem jak fceci kochają

Gość gość
zazdrosne pchełki,z jego strony była gorąca ,ale powiem jedno jakbym roztyła się do rozmiarów wieloryba nie pokazałabym się nikomu

Gość gość
oo facetem ,rozmawiam z facetem ,to coś,czyli co cie frustruje ?? nie masz nikogo do bzykania to cie boli czy coś innego?

Gość gość
A co miał zrobic musialby szukac kolejnej a tak to mial darmowe tr****nko dlatego staral sie pokazywac że mu to nie przeszkadza

Gość gość
czyli jesteś gejem skoro wiesz jak faceci kochają? akurat mój uważa wasz ród za kretynów prymitywnych ,pocieszyłam?

Gość gość
Miłość to bulls**t stworzony po to by ludzie chętniej się rozmnażali i prowadzili wspólne gospodarstwo domowe, żeby potomstwu lepiej się wiodło...

Gość gość
Ooo tak wszyskie i zawsze :p