Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Pomocy duży bagaż a taxi

Polecane posty

Czy taksówkarz może odmówić kursu jeśli mam ze sobą walizkę i dwie duże reklamówki ?

Gość gość
kurde,studzia,ile godz temu juz wałkowałas ten temat.Toć pisali ci.

Gość gość
przeciez od tego sa taksowki, czasami sam jezdze na dworzec taksowka z wielka waliza i wielu na dworzec widze jezdzi taksowkami np studenci jak wracaja po weekendzie do akademika i taszcza walizy i kierowca taksowki to jeszcze sam zapakuje do bagaznika a po kursie wyciagnie, tylko ewentualnie poinformuj dyspozytorke o bagazu bo w korporacjach taksowkarskich rozne auta maja i jesli oni wiedza ze ktos ma pare walizek to po prostu wysla jakies wieksze auto lub jakies kombi z duzym bagaznikiem

Gość gość
Dlatego zawsze korzystam z usług www.radiotaxi919.pl , którzy zabierają każdy bagaż. :) Niestety, muszę ze sobą zabierać sporą walizkę na dworzec lecz nigdy nie ma kłopotu z przejazdem :)

Gość Ula

W Gdańsku śmiało możesz korzystać z usług Neptun Taxi, mają bardzo komfortowe samochody i bez problemu zmiesci się tez duży bagaż, to żaden problem. Do tego niższa cena i wysoka kultura osobista kierowców.

Gość lordi

Najlepsza taxi w Bydgoszczy to www.taxi-komfort.pl Mili kierowcy, nie spóźniają sie no i ceny mają nie z kosmosu. Jeżdżąc z nimi nie raz miałem spore bagaże i nigdy nie było problemu, czemu niby miałby być.

często służbowo zamawiam taksówki, wielokrotnie jeździłam z free now i to też z większymi gabarytami bo się zdarzało na lotnisko zamawiać i nie było problemu z bagażem. Mają sporą flotę aut w stolicy więc się nie czeka nie wiadomo ile żeby podjechali, jak jestem na mieście to ciągle widze, że jeżdżą.