Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Los a nasze działania.

Polecane posty

Gość gość

Czasami sami utrudniamy sobie drogę do szczęścia.niekiedy Wystarczy jeden krok, by odmienić nasz los i stać się szczęśliwym. Gorzej jest, gdy zrobiliśmy "wszystko"co w naszej mocy, czyli to co nie wykracza poza granice naszej moralności czy zasad życiowej egzystencji i tak naprawde to szczęście jest w rękach innej osoby. Bywa i tak. Każdy jest kowalem swojego losu. No chyba nie zawsze...

Gość gość
Każdy sobie rzepkę skrobie...

Gość gość
Autorze, kocham gorąco ale nigdy nie wykroczę poza własne granice watości, konwenansów...cierpię i dlatego tu siedzę... Tak, zakazanej miłości trzeba tylko jakiejś okazji do spotkania, nawet z daleka i już jest szczęście...ale jeśli nawet tego nie ma? Prawowitej miłości potrzeba pracy nad sobą, pracy nad związkiem - ludzie tego nie robią, a czekają na laury...

Gość gość
A ja znam sposob , ale wam nie powiem :p sami do tego dojdzcie .

Gość gość
22:45 No jaki? Boga, przykazań wyrzucić ze swego życia, potrafią tylko przyszli zwyrodnialce!

Gość gość
Kto ma do tego dojsc to dojdzie .

Gość gość
Los chce ze mną grać w pokera, raz mi daje raz zabiera, para papara papa ooo ooo aaa

Gość gość
Są podzielone zdania. Jedni mówią że jeśli robisz na złość losowi mając wszystko w duppie to hhhhhojnie Cię obdarza, inni zaś twierdzą, że dobra przyszłość można sobie stworzyć już w myślach...

Gość gość
zestaw wydarzeń składający się na życie człowieka.

Gość gość
22:54 Zenek? To Ty? ;)

Gość gość
para papara papa ooo ooo aaa

Gość gość
23:57 Zenek nie wiedziałam że Ty aż tak nieśmiały, że na babskim forum przesiadujesz ;)

Gość gość
No tak pewnie masz już dość tej popularności i autografów. To wiele wyjaśnia. Tutaj przynajmniej jesteś anonimowy. ;)

Gość gość
dla Ciebie☼*

Gość gość
00:12 A co to jest?

Gość gość
mleko jest super

Gość gość
Pij mleko, będziesz wielki ;)

Gość gość
lyk koziego mleka,wielu na to czeka...

Gość gość
Dobranoc piékna nieznajoma*

Gość gość
Dobranoc ;) Słodkich snów. ;)

Gość gość
Dobranoc kochany .

Gość gość
Dobranoc huyu

Gość gość
nie kochałeś mnie na prawde, dlatego nie byłeś godzień mojej uwagi

Gość gość
życie bywa okrutne jesli mamy przeżyć coś traumtycznego to choćbyśmy robili wszystko w naszej mocy by temu zapobiec to to sie i tak stanie, miałam taki okres w życiu zrobiłam wszystko by nie doszło do tragicznych sytuacji a jestem osobą decyzyjną i kreatywną zawsze szukam rozwiązań i co? zrobiłam wszystko co mogłam a okazało się że wiele zablokowali inni ludzie, którym nie zależało by uratować sprawę i nie zdawali sobie sprawy jak tragiczne mogą być konsekwencje dla mnie i mojej rodziny dla nich to była jedna decyzja a dla mnie całe moje życie:( potem długo leczyłam się z depresji, nerwicy, ciężko dzisiaj mi jest zaufać ludziom, ciężko wyjść z takiego myślenia że nie ma sensu robić cokolwiek bo się i tak nie uda, cięzko znów mieć nadzieje, uwierzyć w ludzi i sprawiedliwość, zaufać i podejmować działania :(

Gość gość
życie bywa okrutne jesli mamy przeżyć coś traumtycznego to choćbyśmy robili wszystko w naszej mocy by temu zapobiec to to sie i tak stanie, miałam taki okres w życiu zrobiłam wszystko by nie doszło do tragicznych sytuacji a jestem osobą decyzyjną i kreatywną zawsze szukam rozwiązań i co? zrobiłam wszystko co mogłam a okazało się że wiele zablokowali inni ludzie, którym nie zależało by uratować sprawę i nie zdawali sobie sprawy jak tragiczne mogą być konsekwencje dla mnie i mojej rodziny dla nich to była jedna decyzja a dla mnie całe moje życie:( potem długo leczyłam się z depresji, nerwicy, ciężko dzisiaj mi jest zaufać ludziom, ciężko wyjść z takiego myślenia że nie ma sensu robić cokolwiek bo się i tak nie uda, cięzko znów mieć nadzieje, uwierzyć w ludzi i sprawiedliwość, zaufać i podejmować działania :(