Gość Tylko nie T. TOMASZCZYK Napisano Kwiecień 3, 2019 Tomasz Tomaszczyk. Hmmm przestrzegam aby lepiej conajmniej 3 razy zastanowić się czy nie lepiej omijać jego kancelarii. Bo z moich przykrych doświadczeń wynika że nie jest ani rzetelny ani zaangażowany ani pomocny . Nie można liczyć na wsparcie i poradnictwo na temat możliwości dalszego postępowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marion Napisano Kwiecień 12, 2019 bzdura! prowadził moją sprawę przeciwko pracodawcy i jestem w pełni zadowolona z efektu jak i samego prowadzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandra32 Napisano Czerwiec 30, 2019 Nie jeden adwokat w Warszawie. Ja mam kobietę Paulina Kornacka i chyba dobrze rozumie moją sytuację. Pomaga i szczerze mówi co i jak i nie traktuje mnie jak urzędnik. Myślę że dobrze wybrałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daggamering Napisano Lipiec 27, 2019 Co prawda nie z Warszawy bo z Lublina, lecz stanowczo warta polecenia - adwokat Anna Legieć. Mój pracodawca nie dotrzymał warunków umowy, a dodatkowo nie wypłacił mi wynagrodzenia. Próbowałam pokojowo dojść do porozumienia, lecz nic nie przynosiło skutków. Ostatecznie udałam się do Pani adwokat i zaczęłam działać. Dostałam mnóstwo rady i przede wszystkim rzetelnej pomocy, która przyczyniła się do zakończenia sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2019 adwokat Tomasz Tomaszczyk ma bardzo dobre opinie i jego kancelaria znajduje się w Warszawie, myślę, że warto się z nim skontaktować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2019 Ja korzystałam z usług w kwestii prawa pracy, niestety moja poprzednia mocno dała mi w kość ale na mecenasa Tomasza zawsze mogłam liczyć, świetnie poprowadził moją sprawę i ograniczył dużo nerwów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Wrzesień 9, 2019 Także polecam pana Tomaszczyka,za zaangażowanie w sprawę, kompetentne udzielenie pomocy, korzystałam już dwa razy z pomocy jego kancelarii i bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamillo Napisano Wrzesień 25, 2019 A czy może ktoś z Was podpowiedzieć jaki jest czas oczekiwania na pierwsze spotkanie? i jak długo ono trwa, ile czasu warto zarezerwować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 14 godzin temu, Gość Kamillo napisał: A czy może ktoś z Was podpowiedzieć jaki jest czas oczekiwania na pierwsze spotkanie? i jak długo ono trwa, ile czasu warto zarezerwować? polecam zadzwonić bezpośrednio do kancelarii, oni tam nie gryzą numer do JST 515 902 073 ale nie martw sie, nie będziesz czekac Bóg wie ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2019 Tomasz Tomaszczyk jest bardzo dobrym prawnikiem prawa pracy, zajmuje się też sprawami związanymi z ZUS, a to w dzisiejszych czasach bardzo ważne, tyle tych przepisów mają, że nic dziwnego że łatwo o problemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2019 23 godziny temu, Gość gość napisał: Tomasz Tomaszczyk jest bardzo dobrym prawnikiem prawa pracy, zajmuje się też sprawami związanymi z ZUS, a to w dzisiejszych czasach bardzo ważne, tyle tych przepisów mają, że nic dziwnego że łatwo o problemy... zgadzam się, Tomasz Tomaszczyk jest świetnym, a co więcej doświadczonym prawnikiem w swojej dziedzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2019 15 godzin temu, Gość gość napisał: zgadzam się, Tomasz Tomaszczyk jest świetnym, a co więcej doświadczonym prawnikiem w swojej dziedzinie w jakiego typu sprawie Ci pomagał Tomaszczyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mattyyylda Napisano Wrzesień 30, 2019 Pana Tomaszczyka polecam także, ja miałam problem z Zusem, że niby nie opłacałam składek itp. Bardzo pomógł i doradził duzo, w jaki sposób najlepiej rozwiązać ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Październik 14, 2019 Pan Tomaszczyk specjalizuje się w pomocy z nieuczciwymi pracodawcami albo np ze sprawami z Zusem, sama korzystałam z jego pomocy, rzeczowy, ale zawsze opanowany i z dużą wiedzą. Warto się umówić na spotkanie i przegadać problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoni Napisano Październik 25, 2019 Polecam kancelarię Advoco, znają się na prawie pracy jak mało kto. Miałem dosyć powikłaną sprawę, w ogóle nie wiedziałem co z tym zrobić. Od razu do mnie oddzwonili po moim telefonie, mają dużo czasu dla każdego klienta. Działają bardzo kompetentnie i profesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2019 również polecam Kancelarię JST! pan Tomaszczyk jest naprawdę dobrym prawnikiem, znanym w swoim środowisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 28, 2019 mnie się wydaje, że od prawa pracy to w Warszawie lepszego speca niż Tomaszczyk nie ma, w każdym śadzie to usłyszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasandra Napisano Styczeń 9, 2020 Idź na Towarową do Kancelarii Mecenasa Kotłowskiego. Oni wszystko załatwią. Mi poleciła go znajoma z pracy i faktycznie można liczyć na ich profesjonalizm i wiedzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 8, 2021 My nie mamy u siebie w firmie działu prawnego i na stałe współpracujemy z kancelarią Pana Kamińskiego z Domaniewskiej. Dla nas stała wygoda, bo mamy obsługę wtedy kiedy jest taka potrzeba, a poza tym nie martwimy się o utrzymywanie prawników w firmie na stałe. Jeśli chodzi o prawników świetnie sobie radzą, kancelaria na wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt z nimi. Z naszej perspektywy zdecydowanie pozytywna współpraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Lipiec 4, 2023 Swoją Kancelarie w Wawie ma swietna adwokat Iwona Sepioło. Wybrałam ją z polecenia ale tez po opiniach. Nie zawiodła mnie, zaangazowana pełną sobą, liczy sie klient a nie tylko kasa. Sprawa oczywiscie wygrana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek.Anna 3 Napisano Lipiec 17, 2023 W sprawie przeciwko byłemu pracodawcy korzystałam z porad kancelarii Lilianny Skiby. Udało się wywalczyć odszkodowanie, więc jestem zadowolona z efektów jej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Listopad 5, 2023 W Warszawie mieszkam od niedawna i mialam przyjemnosc badz nie korzystac z uslug dwoch adwokatow. Jeden porazka, tylko kase wyciagal a nic nie doradzil, drugi pani Iwona Sepioło Jankowska rewelacyjny ! Mecenas z prawdziwego zdarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikaroo 0 Napisano Grudzień 29, 2023 Dnia 5.11.2023 o 11:08, proteinkowazyta napisał: W Warszawie mieszkam od niedawna i mialam przyjemnosc badz nie korzystac z uslug dwoch adwokatow. Jeden porazka, tylko kase wyciagal a nic nie doradzil, drugi pani Iwona Sepioło Jankowska rewelacyjny ! Mecenas z prawdziwego zdarzenia Sama wiele dobrego o niej slyszalam i dlatego zdecydowalam sie skorzystac z jej uslug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomaszki 0 Napisano Marzec 7, 2024 Ja odradzam korzystanie z Mickiewicz-Szombara zarówno brak pomocy jak i wsparcia prawnego podczas prowadzenia spraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach