Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 24, ona 37

Polecane posty

Gość gość

Czy warto się związać bardzo sie sobie podobamy, ona nie wygląda na swój wiek

Gość gość
A wyobrażasz sobie siebie z nią za kilka, kilkanaście lat? Jak ona Cię traktuje? Znam parę on 28, ona 38 ;-)

Gość gość
nie martw się, faceci szybciej się starzeją, nie będzie tak widać różnicy wieku.

Gość gość
Wyobrażam sobie nas razem na zawsze

Gość gość
Kolejny zboczeniec

Gość gość
Skoro dobrze się ze sobą czujecie i podobacie nawzajem to jaki problem ? Wiek ? Nie takie różnice wiekowe są w parach i są szczęśliwe ze sobą ! Warto zaryzykować !

Gość gość
ja 30 On 46 :D i jest z***biście :) wszystko zależy od Nas samych,młodszy facet musi dorównać starszym przecież,pełna powaga itp. Ja preferuję jeszcze facetów z poczuciem humoru i gdyby mój był sztywniakiem to nic by z tego nie było :D

Gość gość
Pobawcie się razem jakiś romansuje nic więcej, za 5 lat ona będzie wyglądać naprawdę staro, a tobie będą się podobać 20 latki. Nie ma szans.

Gość gość
z fusow po kawie wrozysz ze wiesz iz za owe 5.lat ktos bedzie wyglądał tak a nie inaczej ?(czyt.staro)

Gość gość
Bzdura, malolaty mnie nie kręcą, wiec za 10 lat też nie będa. A w kobiecie szukam czegoś więcej niż jedrnego mlodego ciała

Gość gość
gość dziś -" w kobiecie szukam czegoś więcej niż jędrnego młodego ciała " x Nareszcie jakiś mądry facet :).

Gość gość
Ściemniacz a nie mądry.

Gość gość
wszystko zalezy jak dobrze sie dogadujecie i jak ona fajnie wyglada, to why not? niektorzy nigdy nie wygladaja na swoj wiek, taki typ urody

Gość gość
jedyna różnica jest psychologiczna, jak się z nią nie uporasz i będziesz patrzeć na to co inni powiedzą to raczej nie warto. Na ten przykład ostatnio miałem przyjemność poznać parę, z podobną różnicą wieku, oboje na stanowiskach wykształceni, z porządnych rodzin, a nie dawno zmarła moja sąsiadka również kilkanaście lat młodsza od męża, trochę smutno bo dziadek ponad 90 lat został wdowcem. powodzenia

Gość gość
Pohuśtaj się na niej z 10 lat, ty wtedy znajdziesz nową 15 lat młodszą a nią pies z kulawą nogą się nie zainteresuje, zapłaci wysoką cenę za swoją głupotę :-D ...no chyba że kocha koty bardziej niż ciebie

Gość gość
Nigdy bym jej nie zostawił, prędzej ona mnie, i o to się martwię

Gość gość
Nigdy nie mów nigdy, bo każdy/a tak mówi a ile małżeństw przetrwało 10 lat, niewiele :-P