Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze dzieci są jakieś zamulone. Podejrzewam, że to od mleka modyfikowanego.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 2,5 roczku, przez 1,5 była karmiona piersią, żywe srebro, na placu zabaw nie siedzi zamulona w piaskownicy tylko wspina się, biega, skacze a te wasze zamulone bachorki siedzą takie rozmemłane przez półtorej godziny w jednym miejscu smętnie paprając łopatką, podejrzewam, że to są dzieci tych matek, które to wolały dla wygody i komfortu podać butlę, zapchać niemowle no i teraz wyrosły im takie kotlety znudzone.

Gość gość
Znudzonego kotleta to ty masz zamiast mózgu

Gość gość
A inteligencję pewnie po mamusi odziedziczyła więc sorry ale raczej niezbyt bystra ta twoja córka. Lata jak taki oszołom i nie wie co się wokół niej dzieje. A moje dzieci się z takich śmieją, bo lata toto z rozbieganym wzrokiem, nie odezwie się do nikogo, bo leci jak koń z klapkami na oczach.

Gość gość
Czyli twoje dziecko to z gatunku upierdliwych jazgotliwych bachorów z którymi nikt nie chce się bawić. Założę się że psuje zabawę innym dzieciom a gdy ktoś walnie ja łopatka wyje najgłośniej z placu zabaw .

Gość gość
Moje dziecko nie jest zamulone tylko bardzo inteligentne-kazda zabawa ma cel i nie biega bez celu jak oparzona. Wez swojego zyeba cyckowego nakarm bo moze mu brakuje w buzi suta i dlatego nie wie co ze soba zrobic

Gość gość
Tu autorka, jesteście egoistkami przecież nikt wam nie zabroni se zapalić i można też karmić ja tak robiłam a i na browara się skusiłam jak co i zdrowe dziecko a nie te co mm. Miły.