Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę mogła karmić piersią. Jakie mleko jest najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Chce mieć chociaż podstawy zanim wybiorę z pediatrą mleko dla synka. Może ktoś ppdsunie jakaś rzetelna stronę z porównaniem mieszanek?

Gość gość
Hipp bio combiotic

Gość gość
A możesz rozwinąć czemu akurat to?

Gość gość
Dlatego, że z mlek dostępnych na rynku, ma najlepszy skład

Gość gość
po co się mamy produkować skoro i tak kupisz to, które ci "poleci" pediatra, czyli to, którego przedstawiciel u niego bywa :/ i jeszcze póżniej będziesz się tu głupio-mądrzyła bo ci :lekarz kazał to i to"

Gość gość
Mój synek tez od początku pije hipp bio combiotic. Tak jak ktoś tu już pisał ma najlepszy skład i działa przeciw kolkowo

Gość gość
bebilon podawałam od początku i dziecko jadło ze smakiem, nie miało kolek, łatwo dostępny np w rossmannie czy w aptece, przystępny cenowo, ale nie najtańszy. Poradziła mi położna z rodziny.

Gość gość
Hipp bio combiotic- karmiłam od 2,5 miesiaca, raz dziennie na noc (przyzwyczajałam do butelki -od 5miesiaca juz codziennie całkiem przeszłam na hipp bo nie mogłam karmic (wiedziałam że nie bedę mogła) kupka taka sama jak po piersi:) Brak kolek ulewań. Dobry skład.

Gość gość
Nie ma takiego. Wszystkie to jeden wielki syf żywieniowy. Niestety dzieci tym karmione gorzej się rozwijają, są chorowite i o wiele głupsze od tych karmionych piersią. U mnie w rodzinie i w otoczeniu sprawdza się w 100%.

Gość gość
Ja dawałam enfamil ale mała bardzo mało go jadła. Ma okropny smak, zmieniliśmy na bebilon i je go więcej bo jest lepsze w smaku.

Gość Zoma
Enfamil, jednak smak ma nieco inny niż pozostałe mleka.

Gość gość
Serio głupsze? Matko, ale jesteś ograniczona. Moja siostra od małego na sztucznym chowana, a ja na piersi. Ona jest ode mnie sporo inteligentniejsza. To samo u moich kuzynów. Ja musiałam wykuć na pasek, na studiach też, a ona wystarczy że raz coś usłyszała, dodała dwa do dwóch i pokończyła wszystko z wyróżnieniami, mimo obijania się, a teraz wielka Pani bizneswoman (jestem dumna, nie zazdroszczę) a ja siedzę na kafe i piszę o mleku dla dziecka...Żal.

Gość gość
Polecam Enfamil. Pierw karmiłam Bebilonem z pronutra i mała strasznie się prężyła, a po Enfamilu wszystko się skończyło, skład ponoć też bardzo fajny, gdzie nie idę to wszędzie lekarze i pielęgniarki polecają Enfamil.

Gość gość
Ja dawałam hipp. W szkole rodzenia mówili by dawać takie jakie dziecko dostało na dzień dobry w szpitalu.

Gość gość
Mi tez mowili by dawac to, co w szpitalu. U nas akurat Bebilon. Pierwsze dziecko bylo na Bebiko.

Gość gość
Mi tez mowili by dawac to, co w szpitalu. U nas akurat Bebilon. Pierwsze dziecko bylo na Bebiko.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Te złośliwe pominę, a za konstruktywne szczerze dziękuję. Poczytam sobie o tych, które wymieniłyście :)

Gość gość
To ja pisałam dziś wiem co piszę, bo sama byłam karmiona mm.

Gość gość
"W szkole rodzenia mówili by dawać takie jakie dziecko dostało na dzień dobry w szpitalu." Szkoły rodzenia powinny promować kp a nie mm. Na dzień dobry dziecko powinno dostać pierś. Dlaczego nie będziesz mogła karmić?

Gość gość
W Lidlu jest fajne i niedrogie - Bebiprima (to samo co niemiecka Bebivita). Rossmann też ma w porządku mleko Babydream.

Gość gość
A czy to ważne dlaczego? Nie jest to moja zachcianka, wolałabym karmić piersią ale nie zawsze chcieć to móc.

Gość gość
Te tanie mleka to ja nie wiem... Ja podawałam nan pro i byłam zadowolona. Dziec***iękne i mądre. Autorko nie musisz się tłumaczyć, to wyłącznie Twoja sprawa.

Gość gość
Enfamil

Gość gość
Ciz... Moje po bebiko tez piekne i madre.

Gość gość
18:58 Mi nie chodziło o Bebiko tylko ktoś napisał o tańszym mm z rosmana, nie mam zaufania. O Bebiko nie mam zdania bo nie używałam.

Gość gość
Te tanie mleka są naprawdę dobre.

Gość gość
przecież to wątek reklamowy. Wszystkie propozycje są od dystrybutorów poszczególnych marek mleka.

Gość gość
Beblion, a nawiedzonym od kp dziękujemy. :D

Gość gość
To nie jest wątek reklamowy. Reklamuje się konkretny produkt, a nie kilka różnych bo to nie ma sensu. Dzięki jeszcze raz za wszystkie propozycje, wieczorem doczytam :)

Gość gość
15:37 Kocham Cie