Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę mogła karmić piersią. Jakie mleko jest najlepsze?

Polecane posty

Gość gość
Ja polecam NAN Pro z DHA i B. Lactis. Moje dziecko ma już prawie 7 miesięcy a praktycznie jest tylko na tym mleku, bo nie chce nic innego jeść. Rośnie prawidłowo, górna granica siatki centylowej

Gość gość
W tytule tematu jest, ze nie będziesz mogła karmić. Tak, to bardzo ważne dlaczego bo pewnie nie masz wsparcia laktacyjnego tylko idziesz na skróty.

Gość gość
Jasne, idzie na skróty, a jak na przykład ma WZW? Oczywiście wy terrorystki laktacyjne powiecie, że to w niczym nie przeszkadza. Już spotkałam takich oszołomów. Jakbyście zapomniały, że w mleku matki, szczególnie na początku, może się znaleźć całkiem sporo krwi. Ale przecież MAGICZNY ELIKSIR MLEKO KOBIECE niszczy wszelkie choroby i dodaje +10 do inteligencji i siły, prawda?

Gość gość
7.47 Najpierw się dokształc a potem wygaduj bzdury. Przy porodzie to krwi nie ma?

Gość gość
Wydaje mi się, że Enfamil ma najbardziej przybliżony skład do mleka matki. Tylko pamiętaj, żeby mleka zamawiać przez internet, bo stacjonarnie zapłacisz kilka złotych więcej ;) Ja wypróbowałam kilka aptek internetowych, ale zdecydowałam się na Melissę :)